Din stenogramele procesului lui Silvio Berlusconi: Il Cavaliere se interesa de două dame de companie românce

Din stenogramele procesului lui Silvio Berlusconi: Il Cavaliere se interesa de două dame de companie românce

Fostul premier italian, Silvio Berlusconi

Procurorii italieni acuză că Silvio Berlusconi ştia că femeile invitate la petrecerile organizate în vilele sale erau dame de companie, în sprijinul acuzaţiilor fiind prezentate stenograme ale unor conversaţii în care fostul premier se interesa de două tinere românce, scrie „Corriere della Sera“.

Berlusconi este judecat la Bari pentru că l-ar fi obligat să mintă în instanţă pe omul de afaceri Gianpaolo Tarantini, acuzat că aducea dame de companie la petrecerile premierului italian.

Procurorii italieni au prezentat noi probe în instanţă, acuzând că Berlusconi ştia că femeile invitate la pretrecerile sale erau dame de companie şi chiar le plătea el însuşi pentru servicii sexuale. În sprijinul acuzaţiilor, procurorii au prezentat stenograme ale unor conversaţii telefonice pe care Berlusconi le-a avut cu Tarantini imediat după petrecerea organizată cu o zi înainte de aniversarea sa, pe 28 septembrie 2008.

Omul de afaceri Gianpaolo Tarantini, în vârstă de 38 de ani, a declarat permament în faţa anchetatorilor că tinerele aduse la petrecerile fostului premier erau "prietene" ale sale.

Însă stenogramele prezentate de procurori indică faptul că Berlusconi se temea că două tinere românce ar fi putut face comentarii publice inoportune după întâlniri.

Conform stenogramelor, Berlusconi l-a sunat pe Tarantini, imediat după petrecere, şi l-a întrebat: "Tu le-ai adus pe cele două românce, nu? (...) Au comentat ceva?".

Tarantini a răspuns: "Nu, absolut nimic. Am vorbit azi cu ele..., mi-au spus că s-au simţit bine şi că sperau să rămână peste noapte; le cunosc bine, se numără printre cei pe care îi cunosc de ceva timp, nu sunt femei care să comenteze".

Anchetatorii italieni suspectează că Silvio Berlusconi a angajat peste 30 de femei, actriţe şi prostituate, pentru a participa la petrecerile sale private, printre acestea numărându-se cel puţin două românce - Ioana V. şi Daniela L
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările