Woody Allen şi soţia lui spun că documentarul HBO este o „poveste nemiloasă înţesată cu minciuni”

Woody Allen şi soţia lui spun că documentarul HBO este o „poveste nemiloasă înţesată cu minciuni”

Woody Allen

Woody Allen şi soţia lui au transmis că documentarul despre acuzaţiile de abuz care i-au fost aduse cineastului, lansat de HBO duminică, este o „poveste nemiloasă înţesată cu minciuni”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Creată de documentariştii Kirby Dick, Amy Ziering şi Amy Herdy, miniseria în patru părţi prezintă, potrivit HBO, unul dintre cele mai cunoscute scandaluri de la Hollywood: acuzaţiile de abuz sexual la adresa cineastului Woody Allen, care o implică pe Dylan, fiica lui - care atunci avea 7 ani - şi a actriţei Mia Farrow; procesul legat de custodia copiilor şi relaţia lui Woody Allen cu fiica lui Farrow, Soon-Yi; dar şi urmările controversate ale acestor evenimente, potrivit news.ro. 

Un purtător de cuvânt al cineastului şi al soţiei lui, Soon-Yi Previn, a emis un comunicat ca răspuns la miniseria documentară „Allen v. Farrow” lansată de HBO duminică, în care sunt detaliate acuzaţiile aduse regizorului de către actriţa Mia Farrow şi fiica Dylan Farrow.

Allen şi Previn susţin că realizatorii documentarului „nu au fost interesaţi de adevăr” şi că „au colaborat pe furiş” cu Farrow pentru a face „o poveste nemiloasă înţesată cu minciuni”.

În cele patru episoade sunt incluse interviuri cu actriţa şi fiica lor, cu apropiaţi ai familiei şi experţi.

Allen şi Previn au spus, prin purtătorul de cuvânt, că au avut la dispoziţie „zile pentru a răspunde”. De cealaltă parte, Amy Herdy a declarat pentru Variety că ea l-a contactat pe Allen în 2018 cu privire la acest material.

„Aşa cum e cunoscut de decenii, aceste acuzaţii sunt categoric false. Mai multe agenţii le-au investigat la acel moment şi au aflat că, orice Dylan Farrow ar fi putut fi făcută să creadă, nu a avut loc absolut niciun abuz. Este, din păcate, nesurprinzător că reţeaua care difuzează asta este HBO, care are un acord de producţie şi o relaţie de afaceri cu Ronan Farrow (fiul lui Allen şi al Miei Farrow, n.r.). Deşi acest material de mântuială ar putea obţine atenţie, nu schimbă faptele”, se mai arată în comunicat.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările