„Vorbeşte lumea“, un nou show marca Pro TV

„Vorbeşte lumea“, un nou show marca Pro TV

Noul show de la Pro TV prezintă telespectatorilor de la sfaturi culinare până la cele mai bune tratamente de înfrumuseţare FOTO Pro TV

Postul Pro TV va difuza, în timpul săptămânii, un nou show, „Vorbeşte lumea“, în care vor fi prezentate ştiri mondene.

Ştiri pe aceeaşi temă

Emisiunea „Vorbeşte lumea“, care va debuta în această vară, le va prezenta românilor ce se întâmplă în culisele evenimentelor mondene, dar şi informaţii despre cele mai noi trenduri în modă, ultimele noutăţi despre vedete, sfaturi şi trucuri pentru reţete delicioase şi sănătoase şi cele mai bune tratamente de înfrumuseţare, potrivit unui comunicat al postului Pro TV.

De asemenea, nu vor lipsi nici experienţele personale, sfaturile culinare, modă, frumuseţe şi stil de viaţă. Telespectatorii vor descoperi cum este lumea de dincolo de celebritate şi vor afla în direct lucrurile pe care toată lumea le gândeşte, dar puţini au curajul să le spună cu voce tare, se arată într-un comunicat al postului Pro TV. 
 
În show-ul „Vorbeşte lumea“ vor fi abordate şi subiecte savuroase despre relaţii, căsătorii, experienţe de viaţă sau seducţie şi teme considerate de multe ori tabu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările