VIDEO Satana are chipul lui Obama într-o miniserie de la History Channel

VIDEO Satana are chipul
lui Obama într-o miniserie de la History Channel

Asemănarea dintre actorul Mohamen Mehdi Ouazanni, în rolul Diavolului, şi Barack Obama este izbitoare FOTO History Channel/Reuters

O nouă miniserie TV numită „Biblia“ („The Bibble“), difuzată de postul History Cahnnel, a stârnit controverse chiar de la premiera în SUA, pe 17 martie. Motivul: personajul Satana seamănă perfect cu preşedintele Statelor Unite, Barack Obama.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Primul episod dintre cele zece ale miniseriei de la History Channel i-a luat prin surprindere pe telespectatori, iar aceştia au comentat imediat în reţelele sociale. Diavolul, interpretat de actorul marocan Mohamen Mehdi Ouazanni, este o copie fidelăa lui Barack Obama. Iar acest lucru a fost posibil datorită machiajului şi-a altor „trucuri“ tehnice, potrivit thehollywoodreporter.com.

Ouazanni a mai jucat în câteva filme ce tratează teme religioase: „David“ (1997); „Jeremiah“, (1998); „The Ten Commandments“ (2006). Producătorul miniseriei „Biblia“ este Mark Burnett, cunoscut pentru show-ul „Survivor/Supravieţuitorul“. Burnett (52 de ani) a realizat show-ul  „Apprentice“ şi  a fost producător executiv al talent-show-ului „Vocea Americii“, dar are în palmares şi evenimente precum MTV Movie Awards şi People’s Choice Awards. Deocamdată, acesta nu a făcut niciun  comentariu.

Acest incident nu este singula în istoria televiziunii din SUA. Într-un episod din celebrul serial „Urzeala tronurilor/Game of Thrones“, difuzat de HBO, capul fostului preşedinte al SUA George W.Bush apărea înfipt într-o ţepuşă. Când imaginea a devenit viral, s-a declanaşt un scandal imens, iar postul HBO a retras episodul de la difuzare şi a tăiat această scenă din DVD-uri.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările