Mikey Hash se bazează pe asistentele TV inteligente la „IComedy“

Mikey Hash se bazează
pe asistentele TV inteligente la „IComedy“

Show-ul de la Antena 1 va fi prezentat de Mikey Hash, care va avea un invitat special la fiecare ediţie FOTO Antena 1

Show-ul de umor „IComedy“ revine din 22 noiembrie la Antena 1 şi va fi prezentat de actorul Mikey Hash, care va avea un invitat sepcial la fiecare ediţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Filmările pentru emisiune sunt în plină desfăşurare. Mikey Hash, Şerban Pavlu, Cătălin Bordea, Vlad Drăgulin, Vlad Corbeanu, Daniel Buzdugan & Co pregătesc o serie de surprize pentru telespectatori, începând cu ediţia din 22 noiembrie, cu rubrici şi personaje noi.

De asemenea, fiecare ediţie a show-ului de la Antena 1 va avea, din 22 noiembrie, câte un invitat special care va prezenta emisiunea alături de Mikey Hash.

Şi tot de la această dată, la show-ul prezentat de Mikey Hash se va promova un alt gen de asistentă TV: asistenta inteligentă. „Am avut un casting şi am ales două tinere actriţe. Una dintre ele este Ioana Blaj. Ce înseamnă o asistentă inteligentă? De exemplu, ne va corecta atunci când vom face greşeli gramaticale. Ne va fi frică de ele“, a declarant Mikey Hash. Ioana Blaj este cunoscută publicului în special din reclamele pentru Vodafone, relizate împreună cu fostul ei iubit, Paul Ipate.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: