Julio Iglesias şi Juniorul, în recital la „Cronica Cârcotaşilor“

Julio Iglesias şi Juniorul, în recital la „Cronica Cârcotaşilor“

Julio Iglesias şi Julio Iglesias Jr, interpretaţi de Alexandru Vasilache şi de Bogdan Cotleţ, cântă piese latino în limba română FOTO Prima TV

Unul mai cântăreţ decât celălalt, Julio Iglesias şi fiul său sunt parodiaţi de „Cronica Cârcotaşilor“, de la 20:30, la Prima TV. Interpretaţi de Alexandru Vasilache şi de Bogdan Cotleţ, cei doi cântă piese latino în limba română ancorate în prezentul mediatic românesc. Totodată, Giulia îşi prezintă cea mai nouă melodie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Unul dintre cele mai apreciate hituri ale lui Julio Iglesias, „Baila Morena“, va fi performat în platoul „Cronicii Cârcotaşilor“, în cel mai cârcotaş mod cu puţinţă. Versurile sunt bine ancorate în prezentul mediatic românesc şi, cel mai important, sunt în limba română, pentru a fi înţelese şi de cei mai puţin familiarizaţi cu spaniola.

În rolurile celor doi artişti cu priză la doine latino au fost distribuiţi Alexandru Vasilache, solistul trupei Jukebox, şi actorul Bogdan Cotleţ, iar alături de ei se află Orlando Ivan.

Este foarte uşor de descoperit pe cine joacă cel de-al treilea cârcotaş pentru că talentul dar mai ales ochelarii sunt elementele care conturează imaginea vedetei mediatice.

Cea mai nouă ediţie a „Cronicii Cârcotaşilor“ mai are un invitat special, de la 20:30, la Prima TV.

Giulia, proaspăta mămică a unui băieţel, îşi prezintă cea mai nouă piesă, „Din vina ta“, în versiune acustică.

Giulia îşi lansează cea mai nouă melodie la „Cronica Cârcotaşilor“ FOTO Pro TV

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările