Globurile de Aur. Michael Douglas, Renee Zellweger, Kevin Bacon şi Joaquin Phoenix, între prezentatori

Globurile de Aur. Michael Douglas, Renee Zellweger, Kevin Bacon şi Joaquin Phoenix, între prezentatori

Michael Douglas, Renee Zellweger, Kevin Bacon şi Joaquin Phoenix se numără între cei care vor prezenta câştigătorii trofeelor galei Globurilor de Aur, care va avea loc pe 28 februarie, la Los Angeles şi New York.

Ştiri pe aceeaşi temă

Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (HFPA), care acordă anual premiile, Dick Clark Productions, compania producătoare a evenimentului, şi NBC, reţeaua care va transmite ceremonia, au anunţat vineri că Sterling K. Brown,  Kevin Bacon, Michael Douglas, Kyra Sedgwick, Susan Kelechi Watson şi Catherine Zeta-Jones vor fi prezentatori la cea de-a 78-a ediţie a Globurilor de Aur.

Douglas, de zece ori nominalizat la Globurile de Aur şi de trei ori premiat, şi soţia lui, Zeta-Jones, de două ori nominalizată, vor prezenta împreună de la Rainbow Room din New York.

Bacon, Sedgwick şi Brown, recompensaţi de-a lungul timpului cu trofee Globul de Aur, vor prezenta din Beverly Hilton Ballroom din Los Angeles, împreună cu Watson.

Săptămâna aceasta au mai fost anunţaţi în rolul de prezentatori Awkwafina, Cynthia Erivo, Joaquin Phoenix, Kristen Wiig şi Renee Zellweger.

HFPA a subliniat că nominalizaţii de anul acesta nu vor fi prezenţi la gală şi i-au sfătuit să nu organizeze adunări mari.

Ceremonia va fi găzduită de actriţele Tina Fey, din New York, şi Amy Poehler, din Los Angeles. Ele au mai avut acest rol la ediţiile din 2013 şi 2015. 

Gala Globurilor de Aur va fi transmisă de NBC pe 28 februarie şi va fi disponibilă, ziua următoare, pe platforma Peacock. 

Show-ul dinaintea ceremoniei va fi transmis pe contul de Twitter @goldenglobes şi pe site-ul evenimentului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările