Emisiunea „Jocuri de putere“ revine la Realitatea Plus cu un nou moderator: despre cine este vorba şi când începe

Emisiunea „Jocuri de putere“ revine la Realitatea Plus cu un nou moderator: despre cine este vorba şi când începe

Rareş Bogdan a realizat emisiunea„Jocuri de Putere“, la Realitatea TV, timp de şapte ani

Principalul talk show politic al postului de ştiri, „Jocuri de putere“, realizat până anul trecut de Rareş Bogdan, revine la Realitatea Plus cu un nou moderator.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oreste Teodorescu (44 de ani) se alătură echipei televiziunii Realitatea PLUS. El va fi, începând de duminică, 1 martie, noul moderator al emisiunii „Jocuri de putere“ realizată anterior de Rareş Bogdan, potrivit realitatea.net.

Talk show-ul va fi difuzat de la ora 21.00. În plus, jurnalistul va coordona site-ul de ştiri realitateadinpnl.net. 

Amintim că, în urmă cu câteva zile, a apărut în online site-ul realitateadinpsd.net, iar Coordonatorul proiectului ar fi Anca Alexandrescu, un fost consilier PSD apropiat de Liviu Dragnea, potrivit G4Media. 

„«Jocuri de putere» cu Rareş Bogdan a fost mai mult decât o emisiune. A fost o stare de spirit, o chemare la luptă împotriva corupţiei, ipocriziei şi ticăloşiei politice. Plecarea lui Rareş a lăsat un gol care trebuie umplut. România normală are nevoie de o presă normală. Cei mai buni şi oneşti jurnalişti, cei mai cerebrali politicieni şi minţile cele mai creative vor deconspira «Jocurile de Putere» alături de Oreste Teodorescu“, se arată în anunţul făcut de postul de ştiri. 

Image result for oresteRareş Bogdan şi Oreste Teodorescu, în platoul emisiunii „Jocuri de putere“  FOTO Facebook 

Rareş Bogdan a părăsit emisiunea „Jocuri de Putere“ după şapte ani de colaborare cu Realitatea TV, după ce a intrat în politică ca europarlamentar din partea PNL, în martie 2019. 

„Le mulţumesc colegilor de la Realitatea. Îi mulţumesc lui Cozmin, sper să găsească un înlocuitor mai bun. Mă voi bate pentru libertatea presei, pentru libertatea cuvântului. Părăsesc presa cu durere. A fost cea mai grea decizie din viaţa mea. Sper că voi avea succes în politică, aşa cum am avut şi în presă“, a declarat Rareş Bogdan într-o conferinţă de presă ce a avut loc imediat după ce liberalii au decis lista de candidaţi pentru Parlamentul European.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: