Elena Lasconi, mesaj la despărţirea de ProTV: imagini din urmă cu 25 de ani

Elena Lasconi, mesaj la despărţirea de ProTV: imagini din urmă cu 25 de ani

Elena Lasconi

Elena Lasconi a postat un mesaj pe reţelele de socializare după despărţirea de echipa PRO, alături de care a petrecut ultimii 25 de ani din carieră..

Vedeta TV a vorbit deschis despre despărţirea de colegii săi pe care îi consideră ca o familie, de care este acum nevoită să se despartă.
 
"Astăzi mă despart de familia mea (şi nu spun vorbe mari), de prietenii mei şi mă încearcă un sentiment contradictoriu. Mă doare sufletul pentru că iubesc această meserie şi îmi iubesc colegii enorm.", a scris Elena Lasconi pe Facebook.
 
De asemenea, Lasconi a precizat că este pregătită de o nouă provocare pe care o reprezintă această schimbare făcută special pentru oamenii pe care îi iubeste din Câmpulung Muscel.
 
"Simt că este cea mai curajoasă decizie din viaţa mea dar şi cea mai grea. Iar Câmpulung va fi cel mai tare oraş din România.", a spus Elena Lasconi, adăugând la finalul mesajului un clip de 6 minute cu cele mai importante momente din cariera sa în echipa PRO.
 
Elena Lasconi a luat decizia de a candida pentru funcţia de primar în Câmpulung Muscel.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările