Moment spectaculos de mentalism la Românii au talent: cum a reuşit un concurent să „ghicească“ gândurile membrilor juriului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simion Ştefan, număr impresionant de mentalism la „Românii au talent“ FOTO Pro TV
Simion Ştefan, număr impresionant de mentalism la „Românii au talent“ FOTO Pro TV

Simion Ştefan, în vârstă de 35 de ani, a impresionat juriul „Românii au talent“, în ediţia de vineri seară, cu un număr spectaculos de mentalism.

Simion Ştefan a avut un moment inedit, vineri seară, la „Românii au talent“. El a avut „unul dintre cele mai bune numere de mentalism“ din show, după cum a afirmat Mihai Petre.

Simion Ştefan a reuşit să „pătrundă“ în minţile celor patru membri ai juriului şi să ghicească, pe rând, persoana căreia Andra ar fi vrut să-i transmită un mesaj, o dată de naştere importantă pentru Mihai Petre, numele căţelului ales la întâmplare de Florin Călinescu şi o piesă muzicală aleasă cu ajutorul unor zaruri de Andi Moisescu.

Cel mai spectaculos moment al numărului său a fost când mentalistul Simion Ştefan a reuşit să ghicească în timp real numele la care se gândea Pavel Bartoş: cel al mamei sale. A urmat apoi un truc cu cărţi de joc cu ajutorul căruia concurentul şi-a cucerit iremediabil audienţa. 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite