Decizie neaşteptată: Echipa Asia Express le-a scos din show pe Bianca Drăguşanu şi pe sora ei. Care sunt motivele şi cine le-a luat locul VIDEO

Decizie neaşteptată: Echipa Asia Express le-a scos din show pe Bianca Drăguşanu şi pe sora ei. Care sunt motivele şi cine le-a luat locul VIDEO

Bianca Drăguşanu, alături de sora ei, Oana FOTO Antena 1

Echipa reality show-ului „Asia Express“ a luat o decizie neaşteptată – le-a scos din competiţie pe Bianca Drăguşanu şi pe sora ei, echipă ce a stârnit numeroase nemulţumiri în principal din cauza atitudinii şi limbajului adoptate de vedeta de televiziune. În plus, prezentatoarea Gina Pistol a anunţat şi că cele două vor fi înlocuite în concurs.

După ce Bianca Drăguşanu şi-a exprimat în repetate rânduri dorinţa de a pleca acasă şi de a renunţa la competiţie, decizia comună a echipei emisiunii „Asia Express“ a fost să o înlocuiască pe ea şi pe sora sa cu Iuliana Luciu şi Margherita de la Clejani, eliminate în ediţia precedentă după ce au pierdut proba eliminatorie.

Pe lângă faptul că şi-a dorit să plece acasă, decizia vine şi după ce Bianca Drăguşanu a fost aspru criticată de fanii emisiunii, dar şi de unii dintre concurenţi pentru limbajul vulgar folosit în timpul show-ului, dar şi pentru atitudinea adoptată.

Mai mult, în momentul în care decizia a fost comunicată concurenţilor, Antena 1 a prezentat un montaj video în care vedeta de televiziune era surprinsă în mai multe momente tensionate, când nu şi-a mai putut stăpâni nervii şi a început să înjure şi chiar să jignească oameni, nemulţumită fiind de probele la care este supusă, de temperatura prea ridicată sau de ploaie.

CRBL, care pe Drumul Elefantului de la Asia Express face echipă cu Oase, a fost unul dintre cei care a criticat-o pe vedetă: „Tu eşti Bianca Drăguşanu şi noi toţi suntem nişte proşti, muritori de rând. Nu înţeleg de ce vii să înjuri toată echipa, din faţă şi din spate, nu te-a pus nimeni să vii la show-ul ăsta. Ce cauţi lângă noi, ce cauţi aici dacă nu-ţi doreşti?“.

„În fiecare zi suntem mai obosiţi, mai înfometaţi, mai murdari. Psihic nu ştiu dacă o mai duc mult, iar fizic nu mă mai ţin picioarele. Vreau să plec, nu mai vreau să demonstez nimic, vreau doar să ajung acasă sănătoasă şi să-mi ţin copilul în braţe“, a declarat Bianca Drăguşanu.

Bianca Drăguşanu a încheiat apoteotic: „N-am niciun motiv să suport aşa ceva, am tot ce vreau acasă. Şi plec cu business class înapoi!“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: