Cine este Zannidache de la „Suvivor România”. Tânărul are peste 100 de tatuaje

Cine este Zannidache de la „Suvivor România”. Tânărul are peste 100 de tatuaje

Zannidache

Zannidache are peste 100 de tatuaje, iar fiecare dintre acestea cu o semnificaţie aparte. Tânărul crescut în orfelinat are o poveste de viaţă impresionantă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sâmbătă va debuta cel de-al doilea sezon al reality-ului „Survivor România”, cea mai intensă competiţie, care le va testa celor 24 de concurenţi limitele. Printre Faimoşi se află un concurent care atrage atenţia cu look-ul sau inedit şi tatuaje la vedere. Faimosul Zannidache are o poveste de viaţă impresionantă, acesta a crescut la orfelinat, după ce a fost abandonat de părinţi, la naştere, însă şi-a văzut visul cu ochii şi s-a ridicat prin propriile puteri şi multă voinţă. Artistul şi-a tatuat aproape fiecare părticică a corpului, având la activ peste 100 de tatuaje, fiecare dintre acestea cu o poveste şi o semnificaţie aparte.

Pot fi considerate pentru el adevărate opere de artă, exprimate prin desenele viu colorate pe piele. Învăţat cu greul încă de mic, a îndurat pedepse crunte în viaţa de orfelinat, însă fiecare obstacol întâmpinat l-a pregătit pentru ceea ce avea să trăiască mai târziu.

O apariţie cel puţin excentrică de fiecare dată, corpul lui Zannidache îi este împânzit cu peste 100 de tatuaje, fiecare dintre ele avându-şi o poveste şi reprezentând, poate, un moment din trecutul său, dar şi un mesaj pentru viitor. Şi-a adunat trăirile în tatuaje, iar  povestea de viaţă şi sentimentele acumulate în cei 23 de ani de viaţă şi le spune prin tatuaje.

„Fiecare tatuaj este transcrierea unui sentiment - frustrare, revoltă... Am tatuat pe mine numai sentimente. Tatuajul de pe tâmplă înseamnă totul, universul. Am peste 100 de tatuaje. Am făcut 30 de tatuaje într-o săptămână. Dacă aveam bani le făceam pe toate în acelaşi timp. Am investit foarte mult în ele, câteva zeci de mii de lei. Cel mai scump a fost 1200 de lei. Tatuajul <HOME> reprezintă visul meu, acela de a avea o casă a mea. Mi-am tatuat pe spate mesajul <Home is Where Your Heart Is> care este tatuat lângă mesajul <Homeless>. Încă nu ştiu unde îmi este inima, sunt neliniştit teribil. Casă mea va fi acolo unde mă voi simţi liniştit. M-am obişnuit cu sentimentul ăsta de nelinişte. Sunt mereu agitat, frustrat. Mi-am tatuat pe tâmplă <Understand Why> pentru că, cu cât înţelegi mai mult ce se întâmplă în jurul tău, cu atât şansele să te enervezi sunt mai mici”, povestea Zannidache înainte de a pleca la „Survivor România”.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările