Cine este Zannidache de la „Suvivor România”. Tânărul are peste 100 de tatuaje

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zannidache are peste 100 de tatuaje, iar fiecare dintre acestea cu o semnificaţie aparte. Tânărul crescut în orfelinat are o poveste de viaţă impresionantă.

Sâmbătă va debuta cel de-al doilea sezon al reality-ului „Survivor România”, cea mai intensă competiţie, care le va testa celor 24 de concurenţi limitele. Printre Faimoşi se află un concurent care atrage atenţia cu look-ul sau inedit şi tatuaje la vedere. Faimosul Zannidache are o poveste de viaţă impresionantă, acesta a crescut la orfelinat, după ce a fost abandonat de părinţi, la naştere, însă şi-a văzut visul cu ochii şi s-a ridicat prin propriile puteri şi multă voinţă. Artistul şi-a tatuat aproape fiecare părticică a corpului, având la activ peste 100 de tatuaje, fiecare dintre acestea cu o poveste şi o semnificaţie aparte.

Pot fi considerate pentru el adevărate opere de artă, exprimate prin desenele viu colorate pe piele. Învăţat cu greul încă de mic, a îndurat pedepse crunte în viaţa de orfelinat, însă fiecare obstacol întâmpinat l-a pregătit pentru ceea ce avea să trăiască mai târziu.

O apariţie cel puţin excentrică de fiecare dată, corpul lui Zannidache îi este împânzit cu peste 100 de tatuaje, fiecare dintre ele avându-şi o poveste şi reprezentând, poate, un moment din trecutul său, dar şi un mesaj pentru viitor. Şi-a adunat trăirile în tatuaje, iar  povestea de viaţă şi sentimentele acumulate în cei 23 de ani de viaţă şi le spune prin tatuaje.

„Fiecare tatuaj este transcrierea unui sentiment - frustrare, revoltă... Am tatuat pe mine numai sentimente. Tatuajul de pe tâmplă înseamnă totul, universul. Am peste 100 de tatuaje. Am făcut 30 de tatuaje într-o săptămână. Dacă aveam bani le făceam pe toate în acelaşi timp. Am investit foarte mult în ele, câteva zeci de mii de lei. Cel mai scump a fost 1200 de lei. Tatuajul <HOME> reprezintă visul meu, acela de a avea o casă a mea. Mi-am tatuat pe spate mesajul <Home is Where Your Heart Is> care este tatuat lângă mesajul <Homeless>. Încă nu ştiu unde îmi este inima, sunt neliniştit teribil. Casă mea va fi acolo unde mă voi simţi liniştit. M-am obişnuit cu sentimentul ăsta de nelinişte. Sunt mereu agitat, frustrat. Mi-am tatuat pe tâmplă <Understand Why> pentru că, cu cât înţelegi mai mult ce se întâmplă în jurul tău, cu atât şansele să te enervezi sunt mai mici”, povestea Zannidache înainte de a pleca la „Survivor România”.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri