Ce nu ştiai despre fetiţa-ventriloc, preferata Andrei la „Românii au talent“. Ce va face dacă va câştiga competiţia INTERVIU

Ce nu ştiai despre fetiţa-ventriloc, preferata Andrei la „Românii au talent“. Ce va face dacă va câştiga competiţia INTERVIU

FOTO Pro TV

În ediţia difuzată vineri, 26 februarie, Andra a oferit primul ei golden buzz din sezonul 11 al emisiunii "Românii au talent". Ana Maria Mărgean, puştoaica de 11 ani, este ventriloc şi i-a încântat pe toţi cu talentul sau special, dar şi cu vocea sa minunată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ai primit golden buzz la "Românii au talent". Cum a fost experienţa? Te aşteptai să fi trimisă în semifinală?

Ana Maria Mărgean: A fost cea mai frumoasă zi din viaţa mea! Când am urcat pe scenă, nu mă aşteptam să ajung direct în semifinală, dar sunt extrem de bucuroasă că Andra a apăsat butonul auriu.

Ce ne poţi spune despre tine? Mai ai fraţi?

Eu m-am născut în Bucureşti şi sunt elevă în clasa a 5-a la şcoala primară "Happy Children Academy", din Voluntari. Nu sunt singură la părinţi! Mai am chiar doi frăţiori mai mici. Adi are 8 ani şi Ava, 4 ani.

Cânţi senzaţional, felicitări. Când ai început să cânţi şi cu cine faci canto?

Eu cânt de la vârsta de 5 ani şi fac canto cu Andreea Avarvari (AVA) la Music City (şi ea semifinalistă la Vocea României). Fac parte şi din Ansamblul Teatrului Muzical pentru copii Bucureşti. Totodată, am fost distribuită într-un spectacol superb, la Teatrul de Operetă şi Musical Ion Dacian, care din păcate nu s-a mai putut juca din cauza pandemiei şi am fost foarte tristă.

Când ai descoperit pasiunea pentru cântat?

De când mă ştiu cânt, cântam în măşină, în drum spre grădiniţă, şi am arătat părinţilor abilitatea mea de a reţine toate melodiile de la radio (indiferent de stil sau limba în care erau cântate) – aşa că m-au înscris la cursuri de canto.

Află pe Click! ce va face cu banii dacă va câştiga competiţia

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările