Suma colosală pe care CBS o plăteşte firmei lui Oprah pentru interviul cu prinţul Harry şi Meghan

Suma colosală pe care CBS o plăteşte firmei lui Oprah pentru interviul cu prinţul Harry şi Meghan

Prinţul Harry şi Meghan Markle

CBS plăteşte o taxă de licenţă cuprinsă între 7 şi 9 milioane de dolari pentru drepturile de difuzare a interviului luat de Oprah Winfrey prinţului Harry şi ducesei de Sussex.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reţeaua vrea aproximativ 325.000 de dolari pentru 30 de secunde de publicitate în timpul interviului, spun companiile de publicitate, aproape dublu faţă de tariful normal.

Interviul de două ore este programat duminică seara la CBS, după populara emisiune de ştiri „60 de minute”, scrie Mediafax.

Ca parte a acordului dintre CBS şi Harpo Productions, compania de producţie a lui Oprah Winfery, reţeaua are, de asemenea, drepturi de licenţiere pe pieţele internaţionale. În Marea Britanie, interviul va fi difuzat luni pe ITV. CBS este o unitate a ViacomCBS Inc.

O purtătoare de cuvânt a spus că prinţul Harry şi Meghan Markle nu primesc bani pentru interviu.

Harpo a oferit interviul către NBC, deţinut de Comcast Corp. şi către ABC, reţeaua TV deţinută de Walt Disney.

Oprah Winfrey are legături cu CBS. Ea a fost o scurtă perioadă membru al echipei „60 de minute” şi a fost prietenă de mult timp cu prezentatorul CBS News Gayle King. În plus, CBS deţine compania care a distribuit talk-show-ul său zilnic.

Interesul pentru interviu a crescut în ultimele zile, după ce au fost lansate clipuri care îl promovează, în care cuplul a vorbit despre motivul pentru care doresc să părăsească Palatul Buckingham.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările