Când începe sezonul 2 din Vlad: primele imagini de la filmări şi detalii despre planul de răzbunare

Când începe sezonul 2 din Vlad: primele imagini de la filmări şi detalii despre planul de răzbunare

Adi Nartea este personajul principal, Vlad FOTO Pro TV

Reprezentanţii Pro TV au anunţat că au început filmările pentru cel de-al doilea sezon al serialului thriller „Vlad“ şi au dezvăluit când va începe.

De curând, au început filmările pentru cel de-al doilea sezon „Vlad“, care va fi difuzat în toamnă, după cum a precizat Pro TV. Anunţul vine la scurt timp după ce presa a scris că postul de televiziune a depus la Comisia Naţională de Prognoză o solicitare privind acordarea unui ajutor de 5,4 milioane de lei, aproximativ 1,1 milioane de euro, pentru sezoanele de toamnă-iarnă ale serialului „Vlad“.
 
Planul de răzbunare al personajului principal va continua în sezonul 2 şi va avea noi valenţe, mult mai periculoase decât până acum, iar iubirea va juca un rol extrem de important în întreaga acţiune, spun membrii echipei. 
 
Răzbunarea va fi împiedicată de situaţii neprevăzute, de apariţia unor personaje sau poveşti neştiute din trecut, însă va fi regândită, pentru ca în final să deschidă un cerc vicios al vendetelor. Întâmplările vor căpăta în acest sezon un caracter de luptă pe viaţă şi pe moarte.
 
„Sunt bucuros că am început filmările pentru cel de-al doilea sezon «Vlad», un sezon foarte dinamic şi periculos, dar şi cu elemente de romantism. Cu toate că Vlad vede că răzbunarea e foarte aproape, totul se schimbă când îşi dă seama că planul său face parte dintr-o schemă mult mai complexă decât cea pe care o credea el iniţial, că implică şi alte obiective. Vrea să afle adevărul şi face totul pentru acest lucru, chiar dacă nu mai poate avea încredere în foarte mulţi. În toamnă, vom urmări întreaga poveste şi toate planurile răzbunării“, a declarat Jesus del Cerro, regizorul serialului „Vlad“.
 
Jesus del Cerro FOTO Pro TV
 
Adi Nartea, protagonistul serialului, a adăugat: „Aşteptările noastre au fost recompensate pentru noi, pentru că am început filmarile pentru sezonul doi. O să avem o vară plină de acţiune, cu locaţii şi aventuri şi mai interesante decât până acum. Aşteptările publicului vor fi şi ele recompensate, cel puţin la fel ca ale noastre. Până la toamnă, când vom urmări împreună continuarea poveştii, rămâneţi curioşi, atât...“.
 
FOTO Pro TV
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: