Andra a apăsat butonul auriu în prima ediţie „Românii au talent“: Sosia lui Bono şi cea a Irinei Loghin, spectacol pe scenă VIDEO

Andra a apăsat butonul auriu în prima ediţie „Românii au talent“: Sosia lui Bono şi cea a Irinei Loghin, spectacol pe scenă VIDEO

Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra şi Florin Călinescu revin la masa juriului „Românii au talent“ FOTO Pro TV

Sezonul cu numărul opt al emisiunii „Românii au talent“, de la ProTV, a debutat în forţă, fiind marcat de momente spectaculoase puse în scenă de cupluri de acrobaţi carismatici, dar şi de momente emoţionante care au reuşit să-i impresioneze pe cei patru membri ai juriului. Andra a apăsat butonul auriu şi a trimis o concurentă de numai 11 ani direct în semifinală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Florin Călinescu şi-au reluat locurile la masa juriului „Românii au talent“ pentru un nou sezon care se anunţă cel puţin la fel de spectaculos ca cele precedente. Prima ediţie a reunit pe scenă numere de dans impresionante, acrobaţii spectaculoase, dar şi momente care au stârnit amuzamentul membrilor juriului.

Pentru prima dată, caravana „Românii au talent“ a ajuns şi în Spania. Preselecţiile au avut loc în localitatea Alcala de Henares, la numai câţiva kilometri de capitala Madrid.

Primul episod s-a încheiat cu momentul în care Andra a apăsat golden buzz-ul care a trimis o concurentă de numai 11 ani direct în semifinală. 

Bianca Badea, o elevă din Bucureşti, a impresionat audienţa, dar şi cei patru membri ai juriului cu un moment de balet. Bianca s-a născut într-o familie modestă din Capitală şi face balet de la vârsta de trei ani. Tatăl ei este cel care îi creează costumele pentru scenă, iar mama sa lucrează în piaţă. Andra a apăsat butonul auriu, astfel, copila de numai 11 ani este primul concurent trimis direct în semifinală. 

„Nu ştiu cum ai reuşit la această vârstă să fii impecabilă. M-ai năucit. Nu-mi găsesc cuvintele, aşa ceva n-am mai văzut. Eşti minunată", a comentat Andra. 

„Atâta graţie la 11 ani n-am văzut niciodată. Nicio geometrie, numai catifea am văzut. M-ai năucit", a mărturisit Andi Moisescu.

„Bianca Badea. Vreau să ţin minte numele acesta. Cred că asistăm la naşterea unui nume mare al baletului mondial. Ce am văzut astăzi aici are câte puţin din începuturile celor care au ajuns legendă în baletul mondial. O româncă numită Bianca. Întâmplător a trecut şi pe la noi", a spus Mihaela Rădulescu.

„Este un privilegiu să fii de faţă atunci când se naşte un fenomen. Tu eşti un înger care a venit să se joace cu minţile noastre“, spune Florin cu lacrimi în ochi şi profund impresionat la finalul momentului.

„Visam la asta, dar nu mă aşteptam. Credeam că va primi golden buzz-ul un concurent cu mai multă experienţă", a mărturisit emoţionată micuţa balerină. 

Cele mai importante momente din prima ediţie „Românii au talent“

De asemenea, o pereche a reuşit să-i impresioneze pe Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu şi Mihaela Rădulescu cu un moment de pole dance (n.r. - sport care combină dansul cu acrobaţiile la bară) plin de eleganţă, senzualitate şi presărat cu momente imprevizibile care îţi taie respiraţia.

 
Tot în prima ediţie „Românii au talent“, sosia lui Bono a urcat pe scenă, lăsându-i pe membrii juriului fascinaţi de asemănarea izbitoare a concurentului cu celebrul solist al trupei U2. Momentul prezentat de el este un adevărat spectacol, publicul s-a ridicat în picioare, iar Smiley şi Pavel au venit în faţa scenei pentru a vedea totul din primul rând. „Te uiţi la el şi zici: Bă, eşti prost?! Zici că e el!“, spune Smiley uluit de prestaţia concurentului Pavel Sfera, care a trecut în etapa următoare în aplauzele spectatorilor. 
 
 
Din cauza emoţiilor mult prea mari ale unei concurente, juriul nu este convins în ceea ce priveşte talentul ei şi cer să vadă încă o dată momentul. 
 
„O singură rugăminte. Nu ne-am edificat cu talentul şi vrem să revedem momentul, dacă se poate“, spune Andra, iar Andi completează: „Te rog, dubla doi. Vrea maestrul să vadă mai de aproape, fără ochelari“. Edina Cutui, în vârstă de 23 de ani, este studentă şi locuieşte la Madrid. Tânăra a prezentat un dans erotic pe scena de la „Românii au talent", iar înainte de a păşi pe scenă, a început să plângă din cauza emoţiilor foarte mari. 
 
A doua oară este cu succes atât pentru participantă, cât şi pentru membrii juriului, care îşi dau seama foarte bine de calităţile ei, iar Andi şi Florin se apropie de scenă, să poată juriza corespunzător actul artistic. „S-a dezlănţuit, n-a mai avut nicio emoţie“, spune Andi. 
 
Născută în Drobeta Turnu Severin, Edina locuieşte în Madrid de foarte mult timp şi spune că nu s-ar fi întors în România dacă nu era concursul „Românii au talent“. 
 
 
Pe scenă a urcat şi sosia unei artiste de pe meleagurile noastre, extrem de iubită şi apreciată de publicul român: Irina Loghin. Anton Achiţei este un pensionar de 71 de ani, din Bacău, iar vreme de 50 de ani a susţinut spectacole în rolul de sosie cântăreţei de muzică populară Irina Loghin. Membrii juriului au apreciat atât apariţia cât şi prestaţia bărbatului, care a reuşit să primească patru răspunsuri pozitive.
 
 
Un moment emoţionant a fost oferit de un concurent de 28 de ani, lucrător comercial în Torino, Italia, cu numele de scenă Analogic Mind.  
 
Tânărul a urcat pe scena de la Bucureşti pentru a recita versuri compuse chiar de el, inspirate din propria poveste de viaţă. Pe când era doar un copil, mama sa a plecat în Italia, după ce a cunoscut un nou bărbat, iar el a rămas în grija bunicii. Sora lui a murit într-un incendiu, la vârsta de doi ani şi jumătate. Potrivit tânărului, amintirea ei este ceea ce l-a determinat să meargă mai departe. În versurile sale, bărbatul vorbeşte despre traumele suferite, despre sărăcie şi puterea de a lupta pentru o viaţă mai bună. 
 
„Părinţii mei au fost despărţiţi de când m-am născut eu. După, mama mea a cunoscut pe cineva şi de atunci, viaţa mea a început să nu mai fie una normală. Am început să mă simt abandonat, erau momente în care venea o dată pe săptămână acasă. Nu-mi lăsa bani şi nu e uşor să mergi la şcoală şi să te uiţi în jur, să-i vezi pe toţi că au, tu nu ai. Cred că asta m-a îndepărtat cel mai mult de şcoală în perioada aia. Mama mea era plecată în timpul ăla. Era pe aici, în Torino. Sora mea era la ţară, la bunica mea, a avut  doi ani jumătate când a decedat, a fost un incident neplăcut. Îmi aduc foarte bine aminte... Era o camera foarte întunecată, plină de fum, nu se mai cunoştea nimic, era o cameră neagră şi avea un miros foarte ciudat. Sora mea e singura care m-a făcut să lupt, să fiu aici în momentul ăsta. Textul pe care l-am scris e  pentru momentul în care am vrut să ţip şi nu am reuşit să ţip", a mărturisit tânărul. 
 
„Să vii aici şi să-ţi spui povestea aşa, înseamnă că ai o putere extraordinară. Şi trebuie să continui”, a declarat MIhaela Rădulescu. 
 
„Este un adevăr, este o realitate, nu o putem ţine sub preş. Este o bucată din istoria vieţii noastre, a ţării noastre, pentru că de 27 de ani, lucrurile merg într-o direcţie necunoscută, dar nu foarte prietenoasă, pentru că cei care ar trebui să ne ţină pe toţi acasă împreună, nu o fac (...) Din partea mea, ai toată admiraţia. Cât încă zbori într-o aripă, zboară, tată!", a spus Florin Călinescu. 
 
„M-a durut să te aud spunându-ţi povestea cu atâta durere şi tremurând.", a mărturisit Andra. 
   

Un moment amuzant a fost oferit de concurentul Alexandru Ţiproc, în vârstă de 64 de ani, cel care se recomandă drept „regele invenţiilor" şi s-a prezentat pe scena talentelor cu un moment de „coridă ecologică", aşa cum l-a caracterizat Andi Moisescu. Bărbatul vinde din Negreşti Oaş şi este lăcătuş mecanic.  

Un moment cu adevărat spectaculos a fost realizat de un cuplu de români din Moscova, Fedor şi Sveltana Grosu. Cei doi au pus în scenă un moment acrobatic care i-a impresionat pe membrii juriului. Aceştia au aplaudat atât talentul cât şi originalitatea mişcărilor celor doi acrobaţi.  

Alvaro Stoian, elevul de 17 ani născut în Madrid, a făcut magie în momentul în care a început să cânte la pian. Degetele i-au „dansat“ pe clape în timp ce el a fost legat la ochi. 

„Eu n-am putut să cânt nici la un pian cu o singură clapă, să ştii. Ceea ce faci tu acolo este absolut extraordinar“, a declarat Florin Călinescu. 

„Eu sunt îndrăgostit de firescul acestui moment. Un copil care s-a născut în Spania din doi părinţi români, a mers la şcoală, şi-a descoperit talentul şi visează să devină muzician. Totul e absolut firesc, iar asta mi-a plăcut cel mai mult“, a mărturisit Andi Moisescu. 

Bianca Ceauşescu, în vârstă de 19 ani, din Spania, a reuşit să impresioneze cu un număr de flamenco în care „s-a transpus total“, după cum a remarcat Andi Moisescu. Tânăra dansatoare s-a născut în Spania şi îşi doreşte să-şi cunoască mai mult ţara natală. 

Bianca Ceauşescu FOTO ProTV

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările