TV

Masa de sufragerie

Masa de sufragerie

Cu totii ne dorim o locuinta cat mai frumos amenajata. Un living bine gandit va fi mereu de admirat, mai ales ca e locul in care iti primesti oaspetii, asadar totul trebuie sa fie ca la carte. Un element important il reprezinta masa. Da, acea masuta de sufragerie, pe care sa asezi cescutele de cafea. Sau sa fie o masa mare, solida? Oare stii care sunt ultimele tendinte in ceea ce priveste masa de sufragerie?

TV

«L-as intreba pe Seinfeld: De ce te-ai oprit, dom’le?»

«L-as intreba pe Seinfeld: De ce te-ai oprit, dom’le?»

In vreme ce majoritatea dintre noi schimbam programul cand incepe publicitatea, el cauta calupurile de re¬¬clame. Il stiti! E “ala” cu reclama la o marca de televizor, de povestea “Razboiul stelelor” într-o piata de peste. E Bogdan Naumovici, cel care, de la 8 septembrie, semneaza “condica” la PRO Cinema, înaintea lui... Jerry Seinfeld! În fiecare seara, de luni pana sambata, Naumovici “prefateaza” celebrul serial in emisiune

TV

Turnul Burj Dubai, cel mai inalt din lume

Turnul Burj Dubai, cel mai inalt din lume

Inca o data, autorii Cartii Recordurilor au avut de modificat capitolul cu cele mai inalte cladiri din lume. Dupa ce a devenit campion absolut la inaltime in 2007, anul acesta, la sfarsitul lunii august, turnul Burj Dubai a devenit, oficial, cea mai inalta constructie facuta vreodata de om. De la inaltimea actuala, de 688 de metri, se poate admira intregul Dubai, iar daca vremea este prietenoasa, poti vedea si o parte din Iran.

TV

«La ziua mea, am plans de fericire!»

«La ziua mea, am plans de fericire!»

Nationala Romaniei si Manchester sunt echipele ei de suflet. Pasionata de sport si extrem de telegenica, Oana Frigescu e o tipa care, la cei 27 de ani, se poate lauda cu un CV atractiv pentru orice angajator. De asta si-au dat seama si cei de la TVR 1, cand au ales-o sa prezinte jurnalul sportiv de la ora 19.00, seara de seara. Succesul insa nu i s-a urcat la cap. Cu Oana poti vorbi oricand, despre orice, la orice ora. Pentru ca, dincolo de reali

TV

Diana si Bogdan se iubesc... doar in telenovela

Diana si Bogdan se iubesc... doar in telenovela

Un nou cuplu isi face aparitia in showbiz. El este un baiat ce a avut o viata foarte complicata, in care inchisoarea a fost cea mai crunta experienta. De alta parte, ea este o fata amarâta, un fel de cenusareasa moderna in lumea plina de prejudecati a tiganilor. Cei doi, adica Cosmin si Regina, fac o pasiune unul pentru celalalt. Dar in ceea ce-i priveste pe Bogdan Albulescu si Diana Dumitrescu, actorii care interpreteaza rolurile cu pricina,

TV

Dieta de toamna

Dieta de toamna

Pentru a suplini pierderea de energie ce apare o data cu incheierea sezonului estival, cat si pentru pregatirea organismului in vederea sosirii iernii, dieta noastra ar trebui sa fie bogata in fructe si legume de sezon (minimum 5 portii/zi ), cereale integrale, lactate, oua, carne si peste.

Album Cleopatra

Album Cleopatra

Copilul-minune al muzicii româneşti, Cleopatra Stratan, îşi lansează astăzi cel de-al doilea album. Evenimentul are loc la ora 16.00 la librăria Diverta de pe bulevardul Magheru. Cei care se

Pe străzi prăfuite şi pline de mizerie, sub soarele arzător, un grup de copii se joacă, distrugând şi ei ce se poate şi trăgând cu puşti improvizate din sticle de plastic şi beţe. O vijelie de energie copilărească, inspirată de conflictele armate ale adulţilor, ce încă mai izbucnesc, într-un Beirut cu care numeroşii turişti şi investitori nu se întâlnesc vreodată: cel al mahalalelor sordide.

acum 16 zile · comentarii (3)

Dacă cercetezi programul filmelor aflate în distribuţie naţională, în orice zi a săptămânii, dar mai ales la sfârşitul ei, vei constata că peliculele hollywoodiene, filme „de adrenalină“ sau comedii înstelate cu vedete fizice sau virtuale, ocupă majoritatea ecranelor. De ce se întâmplă astfel e o discuţie lungă, nu vom detalia aici.

acum 30 zile · comentarii (1)

Şi au rămas doar... 16, ca să citez din piesa Agathei Christie, al cărei vechi titlu a devenit incorect politic: Zece negri mititei. Ei bine, nu mai sunt la Berlinală 17 titluri în competiţia oficială (nu degeaba italienii socotesc că e un număr cu ghinion:)), pentru că One second n-a fost gata şi în ultima clipă a fost înlocuit cu Hero al aceluiaşi Zhang Yimou, din... 2002!

luna trecuta · comentarii (0)

După o călătorie de o oră şi 61 de minute (după cum ne-a anunţat stewardesa de la Ryanair (o fi crescut şi ora de când cu Roborul!), am ajuns la Berlin, unde nu puteai trece la automatele pentru paşapoarte pentru că nu mergeau şi taxiurile erau hăt departe. În schimb, ca de obicei, primitor foarte dragul meu Hotel Ibis Budget, unde, de 12 ani, în parte e acelaşi personal care se bucură întotdeauna de ciocolata Dracula!

acum 2 luni · comentarii (1)

Scriitorii ăştia sînt o naţie ciudată, o branşă dubioasă, nişte aiuriţi. Fac personaje pe cine vrei şi pe cine nu vrei din viaţa reală şi dintre prieteni, i-apucă scrisul şi inspiraţia tocmai cînd trebuie înfăşurate sarmalele, dată jos zăpada de pe maşina familiei, tăiat porcul sau tocat legume pentru salata boeuf, de trebuie ceilalţi să se spetească muncind singuri.

acum 2 luni · comentarii (3)

Doctorii ăştia cu patalamale la mînă, afişate în rame ok, pe peretele de răsărit din sufragerie, zic mereu din gură sau în scris de pe toate programele de radio sau la tv, că trebuie mîncat variat, diversificat, băută apă fără sare, făcută mişcare fără alcool şi nefumat cu crudităţi. Iar eu, ca un elev silitor, cu număr matricol, mîinile ţinute la spate în bancă şi părul tuns reglementar, nu pot decît să îi cred. Altfel, tovarăşa învăţătoare…

acum 2 luni · comentarii (3)