Drew Barrymore și-a uimit fanii cu bucătăria ei „normală” și cu aragazul său „umil” FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebra actriță Drew Barrymore a fost din nou lăudată de fani pentru firea ei autentică și umilă, după ce a distribuit din nou imagini din interiorul casei sale. Mulți au rămas șocați de cât de „normală” este bucătăria ei, potrivit Daily Mail Online.

Drew Barrymore. FOTO Facebook Drew Barrymore
Drew Barrymore. FOTO Facebook Drew Barrymore

În antiteză cu multe celebrități care își expun stilul de viață opulent și se laudă cu obiectele de designer, Drew Barrymore, în vârstă de 49 de ani, le-a oferit fanilor o perspectivă „revigorantă” asupra statutului ei, arătându-le cât e de „reală” și cum se ferește de stilul de viață stereotip al vedetelor.

„Uitați-vă la acel sertar acum gol” 

Actrița, care are o avere netă estimată la 125 de milioane de dolari, a devenit din nou virală pe TikTok cu o postare din casa ei. De data aceasta, Drew Barrymore a distribuit un clip în care își face ordine în bucătărie.

Drew Barrymore și-a mai expus bucătăria pe rețelele sociale. FOTO Facebook Drew Barrymore
Drew Barrymore și-a mai expus bucătăria pe rețelele sociale. FOTO Facebook Drew Barrymore

„Este curățenia de primăvară pentru toată lumea, uitați-vă la acel sertar acum gol', a spus actrița, în timp ce îngenunchea în bucătărie și începea să facă ordine.

Actrița a fost aplaudată pentru casa ei „modestă", mulți comentatori exprimându-și surprinderea că multimilionara are un spațiu de gătit atât de „mic".

Clipul ei a adunat până acum peste 1,1 milioane de vizualizări.

„Îmi place cât de normală este bucătăria ta", a comentat cineva.

Deși actrița se concentra pe sertarele ei imaculate, ochii urmăritorilor ei au rămas ațintiți mai degrabă asupra aragazului din bucătăria vedetei.

În locul unuia de lux, la care se așteptau mulți, în bucătăria lui Drew a putut fi văzut un aragaz alb, simplu, pe gaz, care pare mult mai accesibil.

„Am același aragaz ca Drew Barrymore, așa că suntem practic prietene bune", a comentat altcineva.

Cei care au urmărit imaginile au mărturisit că o iubesc și mai mult datorită „aragazului ei umil”.

O vedetă cu picioarele pe pământ

Luna trecută, Drew Barrymore a fost catalogată drept o vedetă „normală” de la Hollywood, după ce a arătat imagini cu o transformare a camerei sale dezordonate.

Vedeta este lăudată frecvent pentru atitudinea ei cu picioarele pe pământ.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite