Anamaria Prodan i-a cumpărat fiicei sale un bolid de 140.000 de euro. Sarah e la a patra mașină

0
Publicat:

Anamaria Prodan (51 de ani) a mai făcut o aroganță. Zilele trecute, impresara i-a făcut cadou fiicei sale un nou bolid de lux, în valoare de 140.000 de euro. Pentru Sarah Dumitrescu Prodan, o împătimită a cailor putere, este deja a patra mașină, potrivit Click! 

Anamaria Prodan i-a luat fiicei sale mai mici Mercedes GLE 400 diesel. FOTO arhivă personală
Anamaria Prodan i-a luat fiicei sale mai mici Mercedes GLE 400 diesel. FOTO arhivă personală

Anamaria Prodan (51 de ani) a fost pusă la colț, zilele trecute, de Laurențiu Reghecampf care i-a reproșat impresarei, într-un interviu în presa mondenă, că ar trăi din cei 2.000 de euro, pensia alimentară pe care antrenorul este obligat să o achite lună de lună pentru minorul Laurențiu Reghecampf junior.

Impresara s-a distrat atunci când a auzit vorbele antrenorului, așa că s-a dus și a achiziționat pentru Sarah, fiica sa mai mică (baschetbalistă la Sepsi-SIC Sf. Gheorghe), un bolid de 140.000 de euro

Este vorba de ultimul model de Mercedes GLE 400 diesel, mașină pe care Anamaria Prodan i-a adus-o fiicei împodobită cu fundiță roșie chiar în fața vilei lor de la Snagov.

Baschetbalista a sărit în sus de bucurie atunci când a dat cu ochii de bijuteria pe patru roți, mai ales că, în ultima vreme, tânăra visa la Ferrari-ul mamei sale.

De-a lungul vremii, Sarah a primit cadou de la mama ei alte trei mașini de oraș foarte scumpe: un Porsche Cheyenne, un Mercedes GLE, un Lamborghini, plus Ferrari-ul mamei pe care l-a „împrumutat” în ultima perioadă.

La 18 ani, Sarah a făcut praf o mașină de 80.000 de euro, într-un accident de circulație.

Articolul integral, în Click!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite