Kitty Cepraga, despre fiica ei: „Cred că este talentată, face și pian”. Unde locuiește actrița

0
Publicat:

Kitty Cepraga, devenită cunoscută grație proiectului „Școala vedetelor”, este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Vedeta, în vârstă de mai bine de 40 de ani, a devenit mama unei fetițe, Aurora May, în urmă cu opt ani. De asemenea, Kitty Cepraga a trecut în anul 2021 și printr-un divorț. 

Kitty Cepraga Getty
Kitty Cepraga s-a stabilit în București. Foto: Getty (Arhivă)

Face foarte bine, chiar s-a acomodat cu Bucureștiul. Slavă Domnului, mergând la școala italiană, și-a creat această mică lume în București. Merge înainte, face cursuri de actorie cu mama ei. Vom vedea ce va decide ea atunci când va fi mare. Mi se pare, însă, incredibil că a avut șansa deja să joace cu Marius Manole, cu Medeea Marinescu și cu mine într-un scurt metraj, care a avut premiera la TIFF, la San Sebastian și la Sarajevo. A intrat pe zona asta artistică, eu dorindu-mi pentru ea să facă ce-și dorește atunci când va fi mare. Cred că este talentată, face și pian, e un copil cu o sensibilitate artistică foarte dezvoltată și sunt tare mândră de ea!", a afirmat vedeta despre copila ei. 

Printre filmele în care a apărut se numără „Milionari de Weekend“, „The Secret of Botticelli” și „Pup-o, mă! 3: Ouăle, franceza și ardelenii”. 

În prezent, Cepraga s-a stabilit cu fiica sa în București. 

Citește continuarea pe Click.ro! 

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite