Paul McCartney s-a vaccinat şi a publicat o fotografie pentru a-i determina pe fanii săi să facă la fel

Paul McCartney s-a vaccinat şi a publicat o fotografie pentru a-i determina pe fanii săi să facă la fel

Foto Arhivă

Cântăreţul britanic Paul McCartney, în vârstă de 78 de ani, s-a angajat în favoarea vaccinării şi a publicat pe Instagram o fotografie cu momentul în care primeşte doza şi încurajează pe fiecare să facă la fel.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Fiţi moderni. Vaccinaţi-vă!", a scris el în explicaţia care însoţeşte fotografia publicată pe contul urmărit de 3,6 milioane de persoane. 
 
Fostul membru al formaţiei The Beatles trebuia să susţină mai multe concerte în Europa anul trecut, în cadrul turneului său "Freshen Up". Datele au fost anulate din cauza pandemiei. 
 
Paul McCartney nu este singura celebritate care este în favoarea vaccinării. Olivia Rodrigo, noua senzaţie pop, a fost invitată la Casa Albă de preşedintele Joe Biden acum câteva săptămâni pentru a-i încuraja pe fani să se vaccineze. 
 
Duminică, cântăreaţa Ariana Grande a publicat un lung mesaj pe Instagram (unde 256 de milioane o urmăresc) pentru a-i avertiza pe abonaţi cu privire la dezinformare.
 
De cealaltă parte, Eric Clapton a anunţat că nu va mai cânta în sălile în care este solicitată dovada vaccinării. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările