Iuliana Beregoi, interpretare de senzaţie în finala „Vocea Rusiei Junior“: copila de 12 ani a cântat în limba română piesa „Lupii“ VIDEO

Iuliana Beregoi, interpretare de senzaţie în finala „Vocea Rusiei Junior“: copila de 12 ani a cântat în limba română piesa „Lupii“ VIDEO

Iuliana Beregoi este o cânăreaţă şi vlogger de succes din Moldova FOTO Facebook Iuliana Beregoi

Cântăreaţa şi vloggeriţa Iuliana Beregoi, în vârstă de 12 ani şi originară din Orhei, Moldova, a prezentat un moment emoţionant în finala „Vocea Rusiei Junior“, în cadrul căreia a cântat piesa „Lupii“.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul finalei show-ului rusesc, Iuliana Beregoi a ales să interpreteze în limba română melodia „Lupii“, în versiunea cântăreţei Adda şi inspirată din folclorul românesc. 

Copila a urcat pe scenă purtând un costum naţional stilizat, iar interpretarea sa a cucerit atât publicul, cât şi juriul, fiind aplaudată şi acompaniată de cei prezenţi în sală. 

Din păcate, Iuliana Beregoi nu a ajuns în confruntarea finală, însă rămâne cu experienţa unei seri în care a fost aclamată şi aplaudată de publicul rusesc. 

Iuliana Beregoi se bucură de mult succes, mai ales după ce şi-a făcut propriul canal de YouTube unde încarcă filmuleţe realizate chiar de ea. În doar câteva luni a reuşit să adune peste 200.000 de abonaţi.

Pe lângă vlogging, Iuliana a lansat şi câteva single-uri foarte bine primite de public – „Vina Mea“, care a adunat peste 14 milioane de vizualizări, iar recent „Fac ce simt“, care are aproape 2 milioane de accesări la doar o săptămână de la lansare.

La începutul lunii aprilie, „senzaţia noii generaţii“, aşa cum a fost numită, a susţinut şi cel mai mare concert al ei din România, la care au participat peste 400 de spectatori. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările