Ce omagiu i-a adus trupa The Rolling Stones lui Charlie Watts la întoarcerea pe scenă

Ce omagiu i-a adus trupa The Rolling Stones lui Charlie Watts la întoarcerea pe scenă

FOTO Shutterstock

Sir Mick Jagger i-a adus un omagiu emoţionant regretatului baterist Charlie Watts la revenirea pe scenă a formaţiei după moartea acestuia pe 24 august într-un spital londonez, informează dpa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sir Mick a distribuit un videoclip pe Instagram de la un concert „de încălzire" al formaţiei din 20 septembrie, de pe stadionul Gillette din Foxboro, Massachusetts, în care el şi colegii săi de trupă îi aduc un emoţionant omagiu lui Watts.

„Ne este dor de el ca formaţie, ne este dor de el ca prieten pe şi dincolo de scenă şi avem atât de multe amintiri despre Charlie - şi sunt sigur că unii dintre voi care ne-au mai văzut aveţi la rândul vostru amintiri despre Charlie. Sper că vă veţi aminti de el aşa cum facem noi, aşa că am vrea să-i dedicăm acest concert lui Charlie", a declarat Sir Mick.

Trupa a declarat că va merge înainte cu pregătirile pentru turneul No Filter din SUA, programat să înceapă pe 26 septembrie la St Louis şi care va cuprinde 13 date de concerte, transmite Agerpres. 

Watts nu urma sa ia parte la acesta, deoarece se recupera în urma unei proceduri medicale nespecificate, iar muzicianul Steve Jordan trebuia sa îl înlocuiască.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările