Ce a obligat-o pe Britney Spears să anunţe că va face o pauză în carieră, întrerupând turneul „Domination“

Ce a obligat-o pe Britney Spears să anunţe că
va face o pauză în carieră, întrerupând turneul „Domination“

Britney Spears a anunţat că va face o pauză în carieră

Ar fi trebuit să înceapă în februarie o serie de concerte într-un cazinou din Las Vegas în cadrul turneului ei "Domination", însă a ales să-şi întrerupă activitatea muzicală. Britney Spears şi-a anunţat fanii că va face o pauză în cariera muzicală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cântăreaţa pop Britney Spears a decis să îşi anuleze rezidenţa de la Las Vegas pentru a se ocupa de tatăl ei bolnav, a anunţat ea vineri, conform AFP, citat de News.ro

Starul pop al anilor 1990 şi 2000, care a marcat adolescenţa unei generaţii, ar fi trebuit să înceapă în februarie o serie de concerte într-un cazinou din Las Vegas în cadrul turneului ei "Domination". 

"Nu voi mai susţine concerte din turneul "Domination" (...). Am ales ca familia să fie prioritatea mea", a scris ea într-un mesaj publicat pe reţelele de socializare.  

"Acum câteva luni, tatăl meu a fost spitalizat şi aproape a murit", a adăugat ea, precizând că "toată energia ei va fi consacrată acum familiei". 

Această rezidenţă în capitala americană a jocurilor ar fi fost a doua pentru Britney Spears, care a mai cântat aici între 2013 şi 2017. 

Britney Spears, născută pe 2 decembrie 1981, în McComb (Mississippi), este cântăreaţă, dansatoare şi actriţă. Primele două albume de studio ale ei, "Baby One More Time” (1999) şi "Oops!... I Did It Again" (2000), au ajutat-o să devină o vedetă a muzicii pop. De atunci, Britney Spears a câştigat numeroase trofee şi distincţii, între care un Grammy şi două trofee Emmy, a lansat în total 9 albume de studio, cel mai recent fiind "Glory", apărut în august 2016. Discurile ei au fost vândute în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: