Alexandra Stan, premiată în Liban pentru cariera internaţională de succes FOTO

Alexandra Stan, premiată în Liban pentru cariera internaţională de succes FOTO

Alexandra Stan a fost premiată în cadrul evenimentului Beirut International Awards Festivals FOTO Arhivă personală

Pe lângă faptul că single-ul „Miami“ pe care îl cântă alaturi de Manuel Riva se află pe primul loc în topul Media Forest din România şi în top 10 Billboard Dance Chart, Alexandra Stan a fost premiată pentru cariera de succes la evenimentul BIAF (Beirut International Awards Festivals), de weekend-ul trecut, din Liban.

Ştiri pe aceeaşi temă

Personalităţi din ţările arabe, artişti internaţionali, printre care îi amintim pe Alexandra Stan şi Faydee, dar şi actorii turci Halit Ergenc şi Berguzar Korel din „Suleyman Magnificul“ şi „1001 de nopţi“, plus jurnalista Rula Jebreal au participat şi au fost premiaţi la evenimentul care a sărbătorit muzica, serviciile umanitare, cultura şi arta în general.
 
Alexandra Stan a deschis evenimentul printr-un concert, urmând ca mai apoi să urce pe scena pentru a-i fi înmânat premiul pentru cariera internaţională de succes.
 
Alexandra Stan, pe covorul roşu la BIAF, în Liban
 
 
Evenimentul a fost susţinut de către prim ministrul Libanului, Saad Hariri, care a înmânat în cadrul festivităţii 40 de burse şcolare.
 
După participarea la BIAF, Alexandra Stan se pregăteşte să urce joi, 5 iulie, pe scena festivalului Neversea, unde cântă imnul alături de Manuel Riva. 
 
citeste totul despre: