VIRAL Oscar 2020: cele mai amuzante reacţii ale vedetelor la apariţia-surpriză a lui Eminem

VIRAL Oscar 2020: cele mai amuzante reacţii ale vedetelor la apariţia-surpriză a lui Eminem

Eminem i-a făcut pe oaspeţii galei Oscar 2020 să se piardă cu firea FOTO Guliver/Getty Images

Rapperul Eminem a avut o apariţie-surpriză pe scena galei Oscar 2020 şi chiar a reuşit să şocheze pe toată lumea. Momentul a devenit viral datorită reacţiilor starurilor, unele entuziaste, altele foarte contrariate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi câştigătorii premiilor Oscar 2020 au fost destul de previzibili, momentele de pe scenă au fost imprevizibile. Una dintre surprize a fost apariţia lui Eminem. Rapperul a ales să cânte „Lose Yourself“, care în 2003 a câştigat Oscarul pentru Cel mai bun cântec, fiind pe coloana sonoră a filmului „8 Mile“. 

Se pare că nimeni nu se aştepta să-l vadă pe Eminem, pentru că multe dintre vedetelor nu şi-au putut ascunde şocul, unele fiind de-a dreptul confuze. 
 
Vă prezentăm câteva dintre cele mai amuzante reacţii. Pregătiţi-vă pentru multe meme-uri cu Martin Scorsese. 
 
Faţa actriţei Indina Menzel spune tot.
Cântăreaţa Billie Eilish, într-un moment de maximă expresivitate. 

Alţii s-au distrat pe cinste.

Sentimente mixte...

Martin Scorsese, deloc impresionat, a adormit. 

Lasând la o parte grimasele, publicul l-a aplaudat în picioare pe Eminem la final.

Inclusiv Eminem a transmis pe Twitter mulţumiri, glumind la rândul lui pe seama interpretării târzii, mai ales că în 2003 nu a fost prezent pentru a-şi ridica Oscarul. „Uite ce e, dacă ai o altă şansă, o altă oportunitate... Mulţumesc că m-aţi invitat. Îmi pare rău că mi-a luat 18 ani să ajung“, a scris rapperul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: