Sony Pictures şi Marvel s-au împăcat. Cele două studiouri pregătesc cel de-al treilea film din seria „Spider-Man“

Sony Pictures şi Marvel s-au împăcat. Cele două studiouri pregătesc cel de-al treilea film din seria „Spider-Man“

FOTO Sony Pictures

Sony Pictures şi Marvel au căzut de acord să realizeze al treilea film „Spider-Man“ cu Tom Holland în rol principal, scrie BBC.

Ştiri pe aceeaşi temă

În luna august, compania Sony transmitea că este „dezamăgită“ să nu mai lucreze cu Disney pentru viitoarele filme „Spider-Man“. Aparent, companiile nu reuşeau să ajugă la o nouă înţelegere.

Pe 26 septembrie, potrivit Variety, au ajuns la un acord.

Preşedintele Marvel Studios, Kevin Feige, a spus: „Sunt încântat că Spidey îşi va continua călătoria în Universul Marvel, iar eu şi toţi cei de la Marvel Studios suntem foarte bucuroşi că vom continua să lucrăm la asta“.

Feige a jucat un rol creativ important în ultimele două filme ale francizei. El a adăugat că Spider-Man este „singurul erou care are superputerea de a traversa universuri cinematografice, aşa că pe măsură ce Sony continuă să îl dezvolte pe Spidey al lor nu ştii niciodată ce suprize aduce viitorul“.

Robert Lawson de la Sony Pictures a spus că este „încântat să mergem mai departe împreună“.

Tom Holland a sărbătorit momentul pe Instagram. El a publicat un clip cu Leonardo DiCaprio din „The Wolf of Wall Street“ spunând: „Nu... plec - spectacolul continuă“.

Al treilea film cu Holland ar urma să fie lansat pe 16 iulie 2021.

În 2015, Disney, Marvel şi Sony au anunţat un acord de a împărţi drepturile pentru filmele „Spider-Man“. Sony a distribuit filmele în care Spider-Man a fost personaj principal, iar Disney s-a ocupat de celelalte titluri. Personajul interpretat de Tom Holland a mai apărut în „Captain America: Civil War“, „Avengers: Infinity War“ şi „Avengers: Endgame“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: