Final de drum pentru „Fast and Furious”. Când se va încheia seria de filme de acţiune

Final de drum pentru „Fast and Furious”. Când se va încheia seria de filme de acţiune

Franciza „Fast and Furious”, cu Vin Diesel în rol principal, se va încheia odată cu al 11-lea film, ultimele două lungmetraje din serie urmând să fie regizate de Justin Lin, informează Variety.

Ştiri pe aceeaşi temă

Totuşi, asta nu înseamnă că universul cinematografic „Fast and Furious” o să dispară. Dacă filmele din serie îi au în centru pe Dominic Toretto, personaj interpretat de Vin Diesel, şi pe familia lui, Universal pregăteşte producţii spin-off centrate pe alte personaje din franciză, cum a fost deja „Hobbs & Show” (2019), în care apare personajele titulare interpretate de Dwayne Johnson şi Jason Statham.

Lin a mai regizat al treilea, al patrulea, al cincilea, al şaselea şi al nouălea „Fast and Furious”.

Anul acesta urma să fie lansat „F9”, cel mai recent film din serie, însă data premierei a fost mutată pentru 2021, din cauza pandemiei.

Franciza a debutat în 2001, în regia lui Rob Cohen. În afară de el şi de Lin, au mai regizat John Singleton („2 Fast 2 Furious”, 2003), James Wan („Furious 7”) şi F. Gary Gray („The Fate of the Furious”, 2017).

Întreaga serie a generat, până în prezent, încasări de aproximativ 5,9 miliarde de dolari. Cel mai de succes film din franciză a fost „Furious 7” (2015), care a generat încasări de 1,16 miliarde de dolari la nivel mondial.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările