Vanilla Ice, arestat pentru spargerea unei locuinţe şi furt calificat

Vanilla Ice, arestat pentru spargerea unei locuinţe şi furt calificat

Vanilla Ice a concertat în România, în 2007

Rapperul Vanilla Ice a fost arestat miercuri, iar poliţiştii spun că acesta ar fi furat mobilier, un aparat de încălzire a apei din piscină şi alte obiecte din casa unui vecin din sudul Floridei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii au percheziţionat, miercuri, casa lui Robert Van Winkle, numele adevărat al rapperului Vanilla Ice, şi au descoperit obiecte care fuseseră furate în ultimele luni, potrivit unui comunicat de presă al Lantana Police Department.

Casa percheziţionată este în construcţie şi este locul unde Vanilla Ice filmează cel mai recent proiect al său, un reality-show TV intitulat „The Vanilla Ice Project“, pentru reţeaua de televiziune DIY.

Rapperul, celebru pentru cântecul „Ice, Ice, Baby“, s-a întâlnit cu anchetatorii şi a oferit o declaraţie sub jurământ, înainte de a fi arestat, potrivit comunicatului Poliţiei.

Vanilla Ice va fi pus sub acuzare pentru spargerea unei locuinţe şi furt calificat, potrivit şefului Poliţiei din Lantana, Sean Scheller. Prima apariţie în faţa unui judecător este programată pentru joi dimineaţă.

Vanilla Ice, în vârstă de 47 de ani, este celebru mai ales pentru piesa „Ice, Ice, Baby“, care a fost unul dintre hiturile anului 1991. Printre albumele lansate de Vanilla Ice se numără „Hooked“ (1989), „To the Extreme“ (1990), „Extremely Live“ (1991), „Hard to Swallow“ (1998), „Bi-Polar“ (2001), „Hot Sex“ (2003), „Vanilla Ice Is Back!“ (2008), „WTF“ (2011). A fost recompensat cu două American Music Awards, în 1991, când a fost nominalizat şi la premiile Grammy şi a câştigat şi un People's Choice Award, pentru materialul „Ice, Ice Baby“.

Vanilla Ice a concertat şi în România, în 2007, la festivalul de muzică Coke Live, organizat pe insula Lacul Morii din Bucureşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: