Ultima imagine cu Halyna Hutchins, chiar înainte de a fi ucisă de Alec Baldwin la filmări. „Am stat lângă ea“

Ultima imagine cu Halyna Hutchins, chiar înainte de a fi ucisă de Alec Baldwin la filmări. „Am stat lângă ea“

Aceasta este ultima imagine cu Halyna Hutchins în viaţă, la filmările pentru ”Rust”

Electricianul şef de la filmările pentru western-ul ”Rust” a făcut câteva dezvăluiri dureroase despre condiţiile de lucru şi a publicat ultima fotografie cu directoarea de imagine Halyna Hutchins, înainte de a fi ucisă accidental de Alec Baldwin la repetiţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Serge Svetnoy a acuzat deschis alegerea producătorilor de a face economii angajând persoane cu puţină experienţă în posturi-cheie pentru siguranţa tuturor celor implicaţi în filmările pentru ”Rust”.

Svetnoy, electrician şef în echipa filmului, a fost cel care a ţinut-o în braţe pe Halyna Hutchins în ultimele ei clipe de viaţă, după ce a fost împuşcată accidental de Alec Baldwin.

”Da, am stat chiar lângă Halyna, umăr lângă umăr, în timpul acelei împuşcături fatale, care i-a curmat ei viaţa şi l-a rănit pe Joel Souza. Am ţinut-o în braţe în timp ce ea era pe moarte. Sângele ei a fost pe mâinile mele.

Nu doresc nimănui să treacă prin ceea ce am trecut eu, prin ceea ce au trecut soţul ei Matt Hutchins, fiul ei Andros şi actorul Alec Baldwin, căruia i s-a dat arma pe platoul de filmare. Trebuie să trăiască cu gândul că a luat viaţa unui om din cauza unor neprofesionişti.

Electricianul a spus că Gutierrez-Reed, cea care încărcat pistolul Colt de epocă al lui Baldwin, era prea tânără pentru această slujbă.

Citeşte articolul integral pe Click.ro

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările