Tatăl cântăreţei Britney Spears a declarat în instanţă că nu există „niciun motiv” pentru a fi înlăturat din rolul de tutore

Tatăl cântăreţei Britney Spears a declarat în instanţă că nu există „niciun motiv” pentru a fi înlăturat din rolul de tutore

Foto EPA-EFE

Tatăl cântăreţei Britney Spears a declarat unei instanţe, vineri, că „nu există niciun motiv" să fie îndepărtat din tutela care controlează banii şi afacerile fiicei sale - la o zi după ce noul avocat al artistei a cerut o audiere pentru a-l suspenda pe James Spears din acord, scrie The Guardian.

James Spears „a servit cu credinţă şi fidelitate în calitate de tutore al averii fiicei sale, fără nicio greşeală din partea sa", se arată în documente. 

Potrivit acestora, James Spears a mai declarat Curţii că Jodi Montgomery, care supraveghează deciziile de viaţă ale lui Britney Spears în timp ce tatăl ei se ocupă de banii ei, l-a sunat, tulburată, luna trecută şi i-a cerut ajutor în legătură cu problemele de sănătate mintală cu care se luptă fiica sa. 

Însă Montgomery şi avocatul ei au spus că James Spears a "denaturat şi manipulat" apelul în propriul avantaj. 

Britney Spears a confirmat că nu va mai cânta atâta vreme cât tatăl ei îi controlează cariera ca parte a tutelei impuse în 2008. Ea cere încă din august anul trecut încheierea acestui aranjament pe care l-a descris recent ca abuziv.

Tutela a fost instituită după ce tatăl ei, Jamie Spears, a cerut unei curţi de justiţie să aibă autoritatea legală asupra vieţii vedetei declarându-se îngrijorat privind sănătatea ei mintală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările