Scandalurile le-au afectat popularitatea din online Ducilor de Sussex. Câţi urmăritori au pierdut într-un an Harry şi Meghan

Scandalurile le-au afectat popularitatea din online Ducilor de Sussex. Câţi urmăritori au pierdut într-un an Harry şi Meghan

Cei doi au discutat despre viaţa în cadrul Casei Regale britanice, într-un interviu realizat de Oprah Winfrey.

Ducii de Sussex au pierdut din popularitate, în ultima perioadă, din cauza scandalurilor în care au fost implicaţi. Astfel, contul lor oficial de Instagram a pierdut 700 de mii de urmăritori într-un an, potrivit cotidianului britanic The Sun, care citează o analiză făcută de o firmă de specialitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Harry şi Meghan au ajuns, într-un an, la 10,1 milioane de fani, după ce au pierdut 700 de mii de urmăritori. Cu toate acestea, specialiştii spun că doar două treimi sunt persoane reale, iar o treime ar fi boţi, potrivit Digi24

Ducii de Sussex sunt în urma familiei la numărul de urmăritori pe Instagram. Contul Reginei are 10,3 milioane de abonaţi, în creştere cu 1,3 milioane într-un an.

Iar Ducii de Cambridge, William şi Catherine, sunt urmăriţi de 13 milioane de oameni, un plus de un milion faţă de anul trecut.

Interviul dat de ducii de Sussex realizatoarei Oprah Winfrey a produs un scandal imens discutat şi dezbătut de presa pe ambele maluri ale Atlanticului. Cei doi au discutat despre viaţa în cadrul Casei Regale britanice.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările