Regizorul J.J. Abrams va primi un titlu onorific, în cadrul galei Premiilor Emmy

Regizorul J.J. Abrams va primi un titlu onorific, în cadrul galei Premiilor Emmy

J.J. Abrams este cunoscut pentru regia filmelor din seria „Star Trek“, pentru „Misiune imposibilă III“ FOTO AFP

Chiar dacă este destul de ocupat cu producţia unui nou episod din filmul „Războiul Stelelor“ regizorul J.J. Abrams va fi prezent la gala premiilor Emmy, acolo unde va primi un premiu onorific, scrie Associated Press.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zachary Quinto, cel care a jucat într-un alt film al lui Abrams, reeditarea francizei „Star Trek“, va fi cel care îi va înmâna premiul onorific International Emmy Founders Award, în cadrul galei care va avea loc la hotelul Hilton din New York.

„J.J. Abrams este, probabil, cel mai interesant şi mai creativ om din industrie, în momentul actual. Este un excelent scriitor, producător şi regizor, dar şi un creator uimitor. La 47 de ani are un număr impresionant de producţii de televiziune pe care le-a regizat, precum «Felicity» sau «Lost» şi care au stabilit tendinţele pentru următoarele spectacole de acest fel“, a declarat Bruce L. Paisner, preşedintele International Academy of Television Arts & Sciences.

În prezent, Abrams este producătorul executiv a trei seriale de televiziune, „Revolution“ „Almost Human“ şi „Person of Interest“, ultimul serial fiind o dramă care se concentrează pe activitatea de supravegherea a guvernului american asupra cetăţenilor prin intermediul National Security Agency (NSA).

„J.J. Abrams este foarte bun la anticiparea marilor hituri, de asemenea regândeşte modul în care oamenii şi situaţiile sunt privite, aşa cum s-a întâmplat cu «Star Wars»,“ a mai spus Paisner.

Prezentarea lui Abrams va prefaţa ceremonia de premiere găzduită de actorul britanic John Oliver, din show-ul „The Daily Show“, în care 36 de candidaţi, din 19 ţări, concurează pentru Premiile Internaţionale Emmy, la nouă categorii.

J.J. Abrams este cunoscut pentru regia filmelor din seria „Star Trek“, pentru „Misiune imposibilă III“ sau pentru producerea unor seriale de succes, cum ar fi „Alias“ (2001 – 2006), „Lost“ (2004 – 2010) sau „Fringe“ (2008 – 2013).

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările