Rapperul Chris Brown, vizat de o plângere pentru viol. Faptele s-ar fi petrecut în 2020, pe un iaht al lui Diddy, în Florida

Rapperul Chris Brown, vizat de o plângere pentru viol. Faptele s-ar fi petrecut în 2020, pe un iaht al lui Diddy, în Florida

Chris Borown FOTO People.com

O femeie al cărei numei nu a fost dat publicităţii a depus o plângere civilă împotriva cântăreţului Chris Brown, pe care îl acuză că a drogat-o şi apoi a violat-o la sfârşitul anului 2020 în Florida.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ea cere daune de 20 de milioane de dolari. Potrivit plângerii, a cărei copie a fost văzută de jurnaliştii de la AFP, Chris Brown a invitat-o pe femeie, prezentată drept "coregraf, dansatoare, model şi artist muzical", pe un iaht andocat la proprietatea rapperului Diddy din Florida, la 30 decembrie 2020.

Tânăra spune că în această seară a consumat o băutură oferită de Chris Brown, din cauza căreia a fost „dezorientată şi instabilă fizic". Ea îl acuză pe artist că a dus-o într-o cameră în care, în ciuda protestelor ei, i-a dat jos slipul de la costumul de baie şi a violat-o.

„Evenimentele traumatizante prin care a trecut reclamanta (…) sunt şocante şi ar trebui să ne îngrozească pe toţi”, se arată în plângerea, depusă joi, 27 ianuarie, la Los Angeles. Tânăra spune că vrea „să obţină dreptate pentru ea însăşi” şi, de asemenea, speră să "fie un exemplu" pentru alte persoane care ar „fi fost la mila” lui Chris Brown.

Avocaţii săi, Ariel Mitchell şi George Vrabeck, au declarat pentru site-ul specializat TMZ că clienta lor nu a sesizat poliţia la acea vreme deoarece era studentă la medicină şi îi era ruşine.

Chris Brown a reacţionat pe contul său de Instagram, scriind „De fiecare dată când lansez muzică sau un proiect "EI" (sau "ELE", n.r.) încearcă să arunce adevărate prostii”, fără a preciza la cine se referă.

Cântăreţul american face obiectul unor acuzaţii de viol într-un palat parizian în ianuarie 2019, caz anchetat de un judecător de instrucţie francez. Chris Brown, care nu face obiectul niciunei urmăriri penale în această etapă, a negat faptele.

Problemele judiciare ale lui Brown, în vârstă de 32 de ani, includ atacul asupra cânăreţei Rihanna în 2009. Atunci, el a pledat vinovat când a fost acuzat de agresiune şi a fost plasat sub supraveghere timp de şase ani. Incidentul a ţinut prima pagină a ziarelor din lumea întreagă când a fost publicată o fotografie a Rihannei cu vânătăi.

În 2016, Brown a fost arestat în Los Angeles după ce o femeie a declarat că a fost ameninţată cu arma. Brown a negat. În 2012, el a luat parte la o altercaţie într-o discotecă cu cântăreţul de R&B Drake, în timpul căreia a fost rănit jucătorul francez de basket Tony Parker.

La 16 ani, Chris Brown a lansat primul album, care a fost vândut în peste 2 milioane de exemplare în Statele Unite. Primul single, "Run it!" a rămas în fruntea clasamentelor timp de trei săptămâni.

Potrivit Billboard, el ar fi vândut până în prezent peste 100 de milioane de discuri (albume şi single-uri incluse). Cântăreţul este urmărit pe Instagram de aproape 50 de milioane de abonaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările