Pentru ce a făcut Cătălin Botezatu închisoare. Designerul a fost coleg de celulă cu Miron Cozma

Pentru ce a făcut Cătălin Botezatu închisoare. Designerul a
fost coleg de celulă cu Miron Cozma

Designerul Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a fost închis pentru aproape un an de zile În Italia, acum mai bine de 25 de ani. Designerul  a fost extrădat şi adus în Penitenciarul Rahova, unde avea să fie coleg de celulă cu Miron Cozma.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cătălin Botezatu a fost arestat în Italia în urmă cu 25 de ani, pe când era la începutul carierei sale în modă. Designerul a fost acuzat pe atunci de bancrută frauduloasă şi a fost încarcerat într-o închisoare de maximă siguranţă. După ce a vrut să-şi ia zilele, nemaisuportând detenţia, a fost extrădat şi adus în Penitenciarul Rahova, unde avea să fie coleg de celulă cu Miron Cozma, liderul de atunci al minerilor. A fost eliberat pe 14 martie 1997.

„Am stat într-o închisoare de maximă siguranţă, cu cei mai mari infractori şi mafioţi ai Italiei. Am stat în celulă cu un mafiot condamnat pe viaţă. Era privilegiat, stătea într-un halat de mătase, fuma trabuc, vorbea la telefon. Îmi povestea în fiecare seară despre crimele pe care le-a făcut, cu o nonşalanţă extraordinară. Jur că ceea ce am văzut acolo este la fel cu ceea ce vezi într-un film de acel gen”, a mărturisit Cătălin Botezatu, pentru cancan.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: