Nu renunţă la viaţa pe străzi nici în 2021! Fost model de fitness şi fosta soţie a unui actor din Baywatch a surprins din nou

Nu renunţă la viaţa pe străzi nici în 2021! Fost model de fitness şi fosta soţie a unui actor din Baywatch a surprins din nou

Era aşa de frumoasă, avea un corp la care visează orice femeie, dar acum e de nerecunoscut! Trăieşte pe străzi din 2016, iar acum, la începutul lui 2021 a surprins...negativ. E tot pe stradă şi mănâncă tot din gunoaie.

Poate nu mulţi cunosc povestea lui Loni Willison, fostul fotomodel de fitness care impresiona cu formele ei, dar şi cu chipul angelic. A fost căsătorită cu actorul Jeremy Jackson, cel care a jucat în Baywatch, din anul 2012 şi până la divorţul lor cu năbădăi din 2014. Povestea lor de iubire nu a fost deloc una obişnuită, aceasta l-a acuzat, atunci, pe fostul ei soţ că a încercat să o stranguleze în timpul unei altercaţii violente.

Viaţa ei s-a schimbat radical de atunci, a ajuns să trăiască pe străzi şi să mănânce din gunoaie. Apariţia ei de la începutul anului 2021 a atras atenţia. Se pare că aceasta nu este pe calea cea bună, nu renunţă deloc la traiul pe străzi.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările