Nepotul lui Nicolae Ceauşescu, adevărul despre iubirea interzisă dintre Donca şi „prinţişorul” Nicu care a durat 15 ani

Nepotul lui Nicolae Ceauşescu, adevărul despre iubirea interzisă dintre Donca şi „prinţişorul” Nicu care a durat 15 ani

Nicu şi Nicolae Ceauşescu

La o lună după decesul Doncăi Sonia Mizil ies la iveală noi detalii neştiute privitoare la relaţia interzisă dintre sora lui Serghei Mizil şi Nicu Ceauşescu. Cei doi au avut o relaţie pătimaşă de 15 ani, care însă s-a sfârşit la intervenţia Elenei Ceauşescu, cea care nu a vrut-o pe sora lui Serghei Mizil de noră.

Ştiri pe aceeaşi temă

Invitat în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”, de la Antena 3, Nicolae Ceauşescu, nepotul dictatorului cu acelaşi nume, a făcut dezvăluiri incredibile despre relaţia interzisă dintre Donca Mizil şi Nicu Ceauşescu, fiul fostului lider comunist. 

„Povestea lui Nicu cu Donca a durat 15 ani. A fost o poveste super frumoasă. Elena Ceauşescu voia să îl îndepărteze de gaşca asta nebunatică, pentru că avea alte gânduri cu el. Dar, ceea ce s-a întâmplat exact, aş vrea să îl citez pe Paul Nicolae Mizil, un om deosebit, Dumnezeu să-l odihnească. A spus: «Ce se ce întâmplă, se întâmplă între noi şi familia Ceauşescu. Voi, ceilalţi, nu aveţi niciun fel de treabă să vă amestecaţi!». Sigur, pentru mine, care aveam 20-21 de ani, faptul că ţineam foarte mult la amândoi, ţineam şi la ceilalţi membri ai grupului, fiind cel mai mic, eram un «Jolly Joker» pentru ei, m-a durut foarte tare această despărţire şi m-a şi marcat o perioadă destul de bună. Era o poveste foarte frumoasă. Erau nişte nebunii frumoase pe care le făceam împreună. Eram practic zi de zi împreună acasă la Serghei. Ne vedeam seara după ce îşi termina fiecare ce avea de făcut. Ne strângeam acolo şi stăteam verile pe terasă, cât se putea de mult. Şi, dintr-odată, s-a întâmplat foarte brusc totul. Serghei s-a retras din grupul lui Nicu. S-a retras atunci şi şi-au reluat vizitele după ce a ieşit Nicu din puşcărie”, a povestit nepotul fostului dictator, la Antena 3.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările