Nadine, amintiri tragice din copilărie: „Săptămânal ceream un ou sau o pâine vecinilor. La 13 ani adunam iarba“

Nadine, amintiri tragice din copilărie: „Săptămânal ceream un ou sau o pâine vecinilor. La 13 ani adunam iarba“

Cântăreaţa şi actriţa Nadine Voindrouh FOTO Sever Gheorghe/Adevărul Live

Cântăreaţa şi actriţa Nadine Emilie Voindrouh (41 de ani) a dezvăluit povestea cumplită pe care a trăit-o în vremea copilăriei. Copilăria fără părinţi a afectat-o şi i-a lăsat urme adânci în suflet.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nadine a avut parte de o copilărie nefericită, după ce, la vârsta de şase ani, a ajuns într-un centru de plasament. 
 
Această decizie a fost luată de bunica ei, care a fost nevoită să o ducă la orfelinat după moartea mamei şi plecarea tatălui mulatrei în Congo, ţara lui natală.
 
Viaţa din centrul de plasament i-a provocat o suferinţă imensă, însă nici plecarea de acolo nu i-a oferit o viaţă mai bună, după ce o mătuşă a luat-o în grijă.
 
„Sărăcia îmi ajunsese la os. Am avut ani de zile în care nu exista săptămână în care să nu mă duc să cer un ou sau o pâine, iar vecinii nici să nu deschidă. Nu-mi permiteam să cumpăr haine, să plătesc biletele la trenuri, pentru a merge în ţară, la festivaluri, şi m-am angajat. 
 
Aveam 13 ani. Am făcut curat în curţile oamenilor, adunam iarba. Pentru a face nişte bani, am fost vânzătoare la metrou. Oamenii mă priveau cu dispreţ fiindcă, deseori, se întâmpla să am păduchi sau râie şi ei să-şi ferească copiii de mine“, mărturiseşte Nadine în emisiunea Iulianei Marciuc (51 de ani), „Destine ca-n filme“, difuzată de TVR 2.
 
Nadine s-a născut în Bucureşti, tatăl său fiind de origine africană, iar mama româncă. În iunie 2011 s-a căsătorit cu omul de afaceri Dragoş Apostolescu cu care are un fiu născut în vârstă de opt ani.
 
Mulatra a debutat în showbiz în 1995, odată cu participarea la emisiunea „Şcoala Vedetelor“, de la TVR 1, realizată de Titus Munteanu, care promova tineri cu voci de excepţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările