Mihai Bendeac, ironizat de Mircea Badea după ce a susţinut că a avut coronavirus: „A fost testat? Sau e o strategie de succes pentru a redeveni relevant şi vizibil?“

Mihai Bendeac, ironizat de Mircea Badea după ce a susţinut că a avut coronavirus: „A fost testat? Sau e o strategie de succes pentru a redeveni relevant şi vizibil?“

Mircea Badea Captură video Antena 3

Mircea Badea l-a ironizat pe colegul său de trust, Mihai Bendeac, după ce actorul a susţinut într-o ediţie „iUmor“ că el şi membrii familiei sale au fost infectaţi cu coronavirus la înmormântarea bunicului lui.

Ştiri pe aceeaşi temă

Realizatorul emisiunii „În Gura Presei“, de la Antena 3, a comentat afirmaţiile colegului său de trust Mihai Bendeac, potrivit cărora el şi familia sa ar fi fost infectaţi cu coronavirus

„Pe bune? A fost testat? Cum de n-a ajuns la spitalele-puşcărie? A fost o excepţie ca o reverenţă (penală) pentru catarsisu' nepereche? Sau a fost un test post factum care a confirmat că a trecut prin infecţie? Sau de fapt e doar o declaraţie fără nicio confirmare medicală? O strategie de succes pentru a redeveni relevant şi vizibil? (...)“, a scris Mircea Badea pe contul său de Facebook. 

„Adevărul“ a încercat să ia legătură cu Mihai Bendeac având în vedere că declaraţia a fost făcută în cadrul unei ediţii „iUmor“ şi există voci care susţin că, de fapt, actorul încerca o glumă, mai ales că actorul nu a menţionat dacă a fost sau nu testat pentru coronavirus. Până la această oră, el nu a putut fi contactat.  

Ce simptome ar fi avut Mihai Bendeac 
 
„S-a manifestat în funcţie de vârstă. Fratele meu a avut doar tuse. Mama şi tata au avut aceleaşi simptome. Pe ei i-a chinuit 8-9 zile. Pe mine m-a chinuit cam 48 de ore. Ce m-a frapat pe mine e că eram absolut normal, iar în decurs de cinci minute aveam toate simptomele, care sunt: dureri musculare extrem de puternice, o stare de oboseală şi nu mai aveam deloc gust şi miros. De aceea am slăbit vreo trei, patru kilograme în acele zile“, a susţinut actorul.
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: