Meryl Streep, în centrul atenţiei la finala masculină US Open datorită reacţiilor ei amuzante din timpul meciului FOTO

Meryl Streep, în centrul atenţiei la finala masculină US Open datorită reacţiilor ei amuzante din timpul meciului FOTO

Meryl Streep a fost prezentă la finala US Open dintre Djokovic şi Juan Martin del Potro FOTO Twitter

Meryl Streep (69 de ani), prezentă în public la finala masculină de tenis din cadrul turneului US Open, dintre Novak Djokovic şi Juan Martin del Potro, s-a aflat în centrul atenţiei, oferind publicului prilej de glume şi meme-uri datorită reacţiilor ei amuzante din timpul meciului.

Cunoscuta actriţă Meryl Streep a furat atenţia tuturor la  finala masculină de tenis US Open, dintre jucătorul argentinian Juan Martin del Potro (29 de ani) şi Novak Djokovic (31 de ani), prin reacţiile ei din timpul meciului, „demne de un Oscar“, scrie Time. 
 
Prezentă în public, actriţa nu şi-a putut stăpâni emoţiile, având reacţii sugestive şi expresii faciale cel puţin amuzante, prilej pentru utilizatorii de Twitter să facă remarci amuzante şi să aprecieze „prestaţia“ actriţei ca fiind demnă de un alt Oscar sau un premiu Emmy. 
 
Iată câteva dintre reacţiile fanilor din mediul online:
 
„Meryl Streep, într-un carusel de emoţii la finala US Open“
 
„Mimicile actriţei Meryl Streep la finala masculină US Open mă animă foarte tare. Să-mi spună cineva că are un GIF cu reacţia ei la acel punct al lui Del Potro“, a scris un utilizator de Twitter.

 „Meryl Streep ţinând o bere la US Open este noua mea chestie favorită“, a scris un alt utilizator. 

„Când savurezi o finală grozavă la US Open şi îţi aminteşti că ai lăsat cuptorul aprins“, a fost comentariul unui alt utilizator de Twitter. 

„Meryl Streep. Reacţia mea:“

„Meryl Streep tocmai a fost nominalizată la premiile Emmy pentru Cele mai bune reacţii la finala US Open“, a scris o altă persoană. 

Meryl Streep este considerată una dintre cele mai talentate actriţe de teatru, film şi televiziune din generaţia sa. A debutat pe marile ecrane în 1977 cu un rol în filmul „Julia“ şi, după un singur an, în 1978, a câştigat premiul Emmy cu un rol jucat în miniseria TV „Holocaust“ şi a primit prima nominalizare la Oscar din cariera sa prestigioasă, graţie prestaţiei din filmul „Vânătorul de cerbi/ The Deer Hunter“.
 
Nominalizată de 21 ori de Academia de Film Americană, Meryl Streep are mai multe nominalizări la Oscar decât oricare actor sau actriţă din istorie. Pe lângă Oscarul pentru rol secundar în filmul „Kramer Vs. Kramer“ (1979), a primit şi Oscarul pentru rol principal în două ocazii, pentru interpretările din „Sophie's Choice/ Alegerea Sophiei“ (1982) şi „The Iron Lady/ Doamna de fier“ (2011). A impresionat şi în alte filme bine primite de public şi critici de specialitate, precum „Iubita locotenentului francez“, „Departe de Africa“, „Casa spiritelor“, „Râul ucigaş“, „Podurile din Madison County“, „Orele“, „Diavolul se îmbracă de la Prada“, „Julie şi Julia“ şi „Ţinutul din mijlocul verii“. 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările