Katy Perry s-a dezbrăcat complet într-o filmare pentru a încuraja americanii să voteze: Îmi folosesc corpul ca „click bait“ pentru a ajuta la schimbarea lumii

Katy Perry s-a dezbrăcat complet într-o filmare pentru a încuraja americanii să voteze: Îmi folosesc corpul ca „click bait“ pentru a ajuta la schimbarea lumii

Katy Perry a susţinut mai multe concerte pentru campania democratei Hillary Clinton FOTO The Asahi Shimbun

Cântăreaţa Katy Perry (31 de ani) a ales o modalitate îndrăzneaţă de a-i convinge pe americani să-şi voteze următorul preşedinte. O susţinătoare declarată a candidatei Hillary Clinton, artista apare complet dezbrăcată într-o filmare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Katy Perry, în colaborare cu Funny Or Die şi Rock The Vote, a realizat un filmuleţ amuzant şi îndrăzneţ, ce are ca scop încurajarea americanilor să-şi exercite dreptul la vot la alegerile din 8 noiembrie. În filmare, cântăreaţa pretinde că merge să voteze în pijamale, iar la un moment dat rămâne complet dezbrăcată, fiind în cele din urmă arestată pentru comportamentul considerat indecent. 
 
„Anul acesta, poţi arăta ca naiba când mergi la vot. Am răsfoit Constituţia şi nu scrie nicăieri că nu ai dreptul să te dai jos din pat şi să te prezinţi la vot în orice stare te-ai trezit“, declară Perry. 
 
Artista a stârnit interesul fanilor cu doar o zi înainte, când a publicat o imagine în care apare goală, cu părţile intime acoperite strategic, şi a anunţat că îşi va folosi corpul pentru „click bait“ pentru a ajuta la schimbarea lumii. 
Katy Perry a fost extrem de vocală în ceea ce priveşte afinităţile ei politice. În luna iulie, a cântat în cadrul Convenţiei Democratice şi şi-a exprimat în mod deschis susţinerea faţă de Hillary Clinton, contracandidata republicanului Donald Trump la alegerile prezidenţiale din SUA. 

Katy Perry, alături de soţii Clinton FOTO Instagram
 
„Ambii mei părinţi sunt pastori şi republicani convinşi. Nu am terminat liceul şi, din păcate, nu am o educaţie formală, însă am o minte deschisă şi o voce. Aşa că vă rog şi pe voi să fiţi deschişi şi să vă folosiţi vocea, pentru că pe 8 noiembrie veţi fi la fel de puternici precum orice lobbist, veţi avea un cuvânt de spus, la fel ca orice milionar“, a declarat cântăreaţa înainte de a interpreta două dintre cele mai noi piese, „Rise“ şi „Roar“.
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările