Jorge la Adevărul Live: „Mă aranjam şi când duceam gunoiul“

Adevărul LIVE cu Jorge, prezentator TV şi cântăreţ

Invitat la „Adevărul Live“, prezentatorul showului „România Dansează“ şi-a analizat încercările şi reuşitele din carieră şi a recunoscut că perseverenţa şi charisma i-au adus succesul.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Vreau şi eu iubită stewardesă.../ Sinceră şi fară niciun viciu/ Cu sufletul imens ca al Nicoletei Luciu“, cântă Jorge în cel mai nou single al său, „Geamantan“, melodie compusă cu Pavel Stratan şi Marius Moga. Autorul versurilor recunoaşte că idealul lui feminin nu este departe de cel descris. „Întotdeauna mi-a plăcut sufletul imens şi la propriu şi la figurat, iar prima oară când întâlnesc o femeie mă uit la decolteul şi apoi în ochii ei“, mărturiseşte cântăreţul care, deşi a divorţat anul trecut de mama fetiţei lui, a avut norocul de a întâlni femeia ideală cu care împărtăşeşte o dragoste necondiţionată.

Inspirat de telenovele

Jorge va împlini în curând 31 de ani, iar până la această vârstă a învăţat care sunt priorităţile în viaţă. „Urmez regula lui Vilfredo Pareto. Dacă faci 20% din lucrurile importante, celelalte se vor rezolva de la sine. Trebuie să apuci taurul de coarne şi să te ocupi de lucrurile principale, nu să le amâni“, recomandă artistul, care recunoaşte că familia, cariera şi sănătatea sunt fundamentale.
Jorge s-a ocupat de lucrurile importante încă de mic şi a ştiut ce-şi doreşte să devină când o să fie mare. „Visam să ajung cântăreţ şi am luat exemplul tatălui meu care, cânta la nunţile de machedoni. El mă punea să cânt la pian, dar mie îmi plăcea să ies în faţă“, povesteşte cântăreţul al cărui nume real este George Papagheorghe.

Trebuie să apuci taurul de coarne şi să faci lucrurile importante. Sunt oameni care se plâng şi oameni care acţionează.

Inspirat de telenovelele sud americane pe care le urmărea în adolescenţă şi de personajele masculine „scoase din cutie“, şi-a luat numele de scenă Jorge, iar adevărata schimbare a fost la 20 de ani, când s-a înscris la „Popstars“, talent-showul ce l-a pus în lumina reflectoarelor. Primul job în televiziune a fost un pas firesc, Jorge fiind singurul prezentator bărbat de la Euforia TV, într-un grup de „doamne cu experienţă“. Reuşind să pătrundă la Antena 1, el şi-a dat seama că performanţele se obţin prin muncă şi perseverenţă.

„Sunt oameni care se plâng şi oameni care acţionează. Întotdeauna când realizam ceva, ziceam: «O.K., acum ce urmează?». Tatăl meu m-a sfătuit să fiu smerit, iar asta înseamnă să faci lucrurile în concordanţă cu ceilalţi, să tratezi totul cu mare seriozitate şi să nu te laşi călcat în picioare, pentru că sunt oameni care te pot răni cu vorbele“, analizează Jorge.

CV

Nume: George Papagheorghe

Data și locul nașterii: 22.06.1982, Constanța

Stare civilă: divorțat, are o fetiță de aproape cinci ani

S-a lansat în talent-showul „Popstars“ de la Pro TV (2003), în urma căruia a fost desemnată câțtigătoare formația Cocktail, din care făcea parte și el

A prezentat la Euforia TV și Antena 1

A concurat la „Dansez pentru tine“ (2010) și „Te cunosc de undeva“ (2013) 

A cântat „Geamantan“ cu Pavel Stratan, „Îndrăgostit“ cu George Nicolescu, a jucat în spectacolul de operetă „Romeo și Julieta“

Prezentatorul TV spune că adevărata evoluţie a venit atunci în urma unor experienţe dificile. „Mi s-a întâmplat să nu iau castinguri importante, am eşuat de foarte multe ori, dar după şase ani am reuşit. Nu aştept ca oamenii să mă promoveze, ci încerc să devin cât mai bun“, şi-a explicat el filosofia. În devenirea sa, Jorge s-a bazat pe charismă, un atu esenţial pentru showbiz.

„Şi când eram mic şi duceam gunoiul, mă aranjam. Nu las nimic la voia întâmplării pentru că sunt un perfecţionist şi cred că nu ai a doua şansă pentru a lăsa o impresie foarte bună“, subliniază cel care a făcut câteva sacrificii pentru imagine. El a renunţat la fumat pentru o voce mai clară, face frecvent sport, îşi controlează alimentaţia şi nu mai bea cafea. În drumul lui, realizatorul TV are un reper clar. „Trebuie să te reinventezi, să te schimbi ca să creşti“, mai spune Jorge, care şi-a valorificat studiile în economie printr-o afacere cu trandafiri, dovedind că nu este doar artist, ci şi antreprenor.

  Adevărul LIVE cu Jorge, prezentator TV şi cântăreţ

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările