Iulia Albu, plângere penală din partea fostului soţ. Ce a făcut criticul de modă l-a înfuriat pe Mihai Albu

Iulia Albu, plângere penală din partea fostului soţ. Ce a făcut criticul de modă l-a înfuriat pe Mihai Albu

Iulia Albu şi fostul soţ, Mihai Albu, au ajuns la...  „cuţite“

Iulia Albu (39 de ani) nu îi mai permite fostului ei soţ, Mihai Albu (57 de ani), să-şi vadă fetiţa. Totul a pornit de la o simplă glumă apărută pe o reţea socială.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei doi au fost căsătoriţi aproape nouă ani, iar după divorţ, Mihai Albu are dreptul să-şi viziteze fetiţa, pe Ioana-Mikaela, în anumite zile. Chiar şi aşa, tatăl nu poate să-şi mai vadă copilul din cauza unei glume apărute pe o reţea de socializare. 

„Am făcut o plângere penală. În mod repetat a nesocotit o hotărâre judecătorească şi acum se face o anchetă. Şi se va lăsa cu amenzi. E o atitudine pe care dintotdeauna a arătat-o. Nu e ceva nou pentru mine. Nu mă interesează raportul meu vizavi de ea, ci de fetiţă. Copilul are dreptul superior să aibă relatii cu ambii părinţi” a spus Mihai Albu în cadrul emisiunii „Star Matinal” de Weekend.

Totul a pornit de la o fotografie publicată de Mihai Albu pe o reţea socială. Află aici în ce fel s-a pozat acesta, încât a determinat-o pe fosta lui soţie să recurgă la gestul radical de a nu-i mai permite să-şi vadă copilul.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările