Care au fost ultimele cuvinte pe care Prinţesa Diana le-a rostit înainte de a muri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinţesa Diana a încetat din viaţă pe 31 august 1997
Prinţesa Diana a încetat din viaţă pe 31 august 1997

Moartea „prinţesei inimilor”, cum a fost numită de presă, a întristat o lume întreagă, iar noi detalii legate de acest trist eveniment au apărut şi la mulţi ani după accidentul de maşină din 1997 în care şi-a pierdut viaţa. Pompierului care i-a acordat primul ajutor Dianei a declarat care au fost ultimele cuvinte pe care Diana le-a rostit cu câteva ore înainte de a muri.

În noapte fatidică de 31 august 1997, Prinţesa Diana se afla pe bancheta din spate a unui Mercedes. Stătea lângă iubitul ei, Dodi al Fayed, fiul milionarului Mohammed al Fayed. În faţă erau şoferul Henri Paul şi bodyguardul lui Dodi, Trevor Rees-Jones. Maşina este urmărită de paparazzi pe motociclete. Aceasta este ultima imagine surprinsă cu prinţesa Diana.

Peste două minute, orbit de bliţurile fotografilor şi şicanat de aceştia, şoferul pierdea controlul maşinii, izbindu-se violent de un stâlp din tunelul Pont de l’Alma din Paris. Prinţesa Diana a fost transportată la spital cu răni grave, iar peste câteva ore a murit. Avea 36 de ani. Singurul supravieţuitor al accidentului a fost Trevor Rees-Jones. Considerat vinovat de accident a fost şoferul Henri Paul, care a condus cu viteză mare şi se afla în stare de ebrietate.

Află aici ce i-a spus prinţesa Diana pompierului care i-a acordat primul ajutor, cu puţin timp înainte de a muri.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite