Horia Vîrlan ne îmbie cu bunătăţi de Crăciun

Horia Vîrlan ne îmbie cu bunătăţi de Crăciun

Horia Vîrlan

Maestrul bucătar Horia Vîrlan (foto) vă prezintă în „Adevărul TV“, ghidul cu cele mai multe recomandări TV, câteva reţete delicioase atât pentru mofturoşi, cât şi pentru gurmanzi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jovialul bucătar ne invită să privim în meniul de Crăciun şi să ne alegem ce ni se potriveşte cel mai bine. De exemplu, o delicioasă prăjitură cu smântână, numai bună de pus pe masa de Crăciun, după ce aţi trecut prin irezistibile feluri de mâncare, cu nume apetisante: picioare fragede de porc, fierte în lapte, cu legume înăbuşite sau piftie de gâscă de casă. Pentru cei care vor să se răsfeţe cu mâncăruri uşoare, Horia Vîrlan recomandă cega umplută, înăbuşită la cuptor, îndesată cu orez, usturoi şi mărar, un adevărat răsfăţ pentru papilele gustative. Nu lipsesc de pe lista bucătarului nici cozonacii tradiţionali, cu aroma lor atât de îmbietor-familiară. Nu rataţi „Adevărul TV", ediţia de Crăciun, care apare pe piaţă mai devreme cu o zi, joi, 23 decembrie! 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările