Florin Piersic, mesaj despre referendum: „Trebuie să păzim familia“

Florin Piersic, mesaj despre referendum: „Trebuie să păzim familia“

Florin Piersic, amuzându-se copios alături de preşedintele României FOTO Inquam Photos

Actorul Florin Piersic, în vârstă de 82 de ani, şi-a exprimat părerea cu privire la referendumul de revizuire a Constituţiei privind familia tradiţională.

Ştiri pe aceeaşi temă

Florin Piersic şi-a exprimat punctul de vedere în legătură cu referendumul pentru familia tradiţională, ce va avea loc în zilele de 6 şi 7 octombrie, printr-o declaraţie pentru roncea.ro. Astfel, actorul a mărturisit că susţine referendumul, fiind de părere că „trebuie să păzim familia“. 

„Sunt de acord cu povestea că trebuie să păzim familia: bărbat şi femeie. Soţia mea şi Florin Piersic, soţul. Eu iubesc familia, asta e tot. Eu ţin cu familia“, a fost mesajul actorului. 


Florin Piersic, trei soţii
 
În anii ‘60, Florin Piersic s-a căsătorit cu actriţa Tatiana Iekel, care i-a dăruit şi primul copil, pe Florin Piersic Jr. A doua soţie a fost tot o actriţă, Anna Szeles, alături de care a devenit tată pentru a doua oară. În 1985, Anna Széles a cerut şi a obţinut divorţul şi s-a mutat în Ungaria, luându-l cu ea şi pe fiul lor, Daniel. În 1993, după o relaţie de şapte ani, Florin Piersic s-a căsătorit cu Anna Török.

Referendumul pe tema familiei tradiţionale a scindat societatea. Numeroase persoane publice au luat poziţie. Printre vedetele care şi-au declarat susţinerea faţă de referendumul de revizuire a Constituţiei privind familia tradiţională se numără activista anti-vaccin Olivia Steer (45 de ani) şi artista Ozana Barabancea (49 de ani), interpreta de muzică populară Sofia Vicoveanca (77 de ani), rapperul Tudor Sişu (40 de ani), actriţa Bianca Brad (50 de ani). 
 
De cealaltă parte a baricadei, mai multe vedete şi artişti s-au alăturat unei campanii online, „Iubirea nu se votează“, care are drept scop boicotarea referendumului. Având sloganul „Iubirea nu se votează“, artiştii transmit mesaje video în care explică de ce ei nu merg la vot şi îndeamnă românii să nu se prezinte, la rândul lor, la urne.
 
Printre vedetele care s-au poziţionat împotriva referendumului se numără cântăreţele Andreea Bălan(33 de ani) şi Alexandra Stan (29 de ani), coregraful şi dansatorul Emil Rengle (27 de ani), fashion editor-ul revistei Elle România, Maurice Munteanu (40 de ani), actorul Vladimir Drăghia (32 de ani), dar şi fiul vitreg al Gabrielei Firea, tânărul designer Răzvan Firea (28 de ani), actriţa şi prezentatoarea tv Adela Popescu (31 de ani), fosta prezentatoare de ştiri Melania Medeleanu (40 de ani) şi solistul trupei Taxi Dan Teodorescu (53 de ani). 
 
Întrebarea la care vor răspunde alegătorii cu „da“ sau „nu“ este „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?“, referendumul urmând să aibă loc pe parcursul a două zile, în 6 şi 7 octombrie. Costul total al organizării referendumului se ridică la 163,712 milioane de lei, adică aproximativ 35 de milioane de euro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: