Elena Udrea: „Traian Băsescu este cel mai important om din viaţa mea, după părinţii mei“

Elena Udrea: „Traian Băsescu este cel mai important om din viaţa mea, după părinţii mei“

Luni de zile a stat departe de sticlă, dar iată că Elena Udrea a revenit pe micul ecran, a oferit un interviu amplu în care a făcut o serie de dezvăluiri, multe dintre ele neştiute. A vorbit despre cariera sa, despre viaţa de familie, dar şi despre cel mai important bărbat din viaţa ei. Nu, nu este vorba despre tatăl copilul ei, ci despre Traian Băsescu, fostul preşedinte!

Elena Udrea era cu ani în urmă pe paginile ziarelor, la TV, avea o carieră foarte activă în lumea politică. Viaţa ei s-a schimbat complet, a făcut chiar şi închisoare, a devenit şi mamă. Viaţa ei de acum nu mai seamănă cu cea de acum cinci ani, se dedică micuţei sale Eva Maria, dar şi bărbatului care îi e aproape de aproximativ patru ani de zile.

Fostul politician a dezvăluit acum cine este cel mai important bărbat din viaţa ei. Într-un interviu pentru Denise Rifai, la Kanal D, aceasta a mărturisit că despre Traian Băsescu este vorba. A fost întrebată direct: "Ai fost iubita preşedintelui Traian Băsescu?". Ea a răspuns imediat.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările