Ca bloggeriţă, o dor tare nedreptăţile din ţara-i natală şi o preocupă nediscriminatoriu starea bătrânilor, halul din spitale, lipsa de acces la servicii a persoanelor cu dizabilităţi, educaţia fiului său şi relaţia amoroasă dintre doi „purtători de penis“. Doamna e cunoscătoare, se ştie. Se teme major pentru prezentul şi viitorul urmaşilor lui Adam şi Eva, inspirată de austriacul Felix. Mărturisesc că nu ştiu încă cine este dumnealui, dar prezum că e un soi de reper moral şi ideologic demn de urmat pentru întreaga Europa şi pentru fiecare dintre noi. 

Cu mâna pe inimă, sugerează doamna, de Florii, că are prieteni gay şi că e tolerantă. Ba chiar lucrează cu ei: nu îi discriminează la serviciu şi doreşte să se afle acest fapt cu totul extraordinar. Breaking news! E mamă însă şi nu doreşte nimănui să aibă copii terorişti, depresivi, cerşetori sau drogaţi. Bărbatul e bărbat şi femeia e femeie, Adam şi Eva nu sunt Gheorghe şi Ion. Restul e dictatura minorităţilor care sar la carotida dumneaei. 

Noroc cu apriga şi experimentata Rădulescu, va pune ordine în familie şi va apăra tradiţiile neamului românesc!

Îi doresc acestei mondene penibil-moraliste nimic altceva decât ceea ce urează acelora dintre „anormalii“ care nu-i pot accepta lecţiile de viaţă instigatoare la ură: 

„Aţi putea câştiga ceva mai mult respect şi înţelegere dacă n-aţi mai exagera, daca aţi reduce din culorile ţipătoare ale spectacolului public, dacă v-aţi comporta normal, astfel încât să nu ne mai atrageţi atentia asupra… ceea ce sunteţi.“  

Pentru binele copilului dumneavoastră, doamnă! E într-adevăr la vârsta la care are nevoie de altfel de modele.