Dana Nălbaru, despre familie şi alegerea de a adopta un copil de etnie romă

Dana Nălbaru, despre familie şi alegerea de a adopta un copil de etnie romă

După ce o lungă perioadă nu a mai vrut să apară în public, Dana Nălbaru a acceptat să vorbească pentru Adevărul despre familie şi alegerile care i-au schimbat viaţa. De ce a ales să adopte un copil rom, greutăţile prin care a trecut şi motivele pentru care a ales să se retragă din viaţa publică, luni, de la ora 12.00, într-un interviu marca #PastiladeMotivatie.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

URMĂREŞTE interviul în modulul Adevărul Live

 

A ales să se retragă din viaţa public şi să se dedice familiei. Dana Nălbaru (42 de ani), fostă component a trupei HI-Q, vorbeşte la Pastila de motivaţie despre motivele care au determinat-o să evite apariţiile TV, ce ănseamnă familia şi iubirea de sine, dar şi cum a venit decizia de a adopta un copil.

„Dana la 20 de ani era varză. Nu ştia pe ce lume se află. (râde) I-aş spune că nu contează decât să te bucuri, să fii prezent, să te bucuri cu adevărat de cei pe care îi iubeşti. I-aş spune că e fain să vezi lumea, să te pimbi. Sunt o grămadă de oameni cu care poţi să rezonezi, şi dacă nu găseşti pe cineva cu adevărat potrivit să-l laşi să plece. Este unul din lucrurile pe care n-am ştiut să le fac la 20 de ani, nu am lăsat să plece din viaţa mea oamenii care erau nepotriviţi pentru mine.  Întotdeauna oameni şi lucruri mai bune ţi se pregătesc. Nu e nimic aşa grav dacă eşti sănătos, nu merită să te consumi pentru nimic“, ne-a povestit Dana.

Interviul poate fi urmărit integral, luni, de la ora 12,00, pe adevărul.ro/live

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: